facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fair & Fabulous - Feel Good Factory

Fair & Fabulous - Feel Good Factory

Info

Een proeftuin voor duurzame initiatieven met de focus op lokaal

Geschiedenis

Onze missie
Onze omgeving - groot en klein - inspireren en motiveren dat je met kleine stapjes op een leuke manier bewust blij bezig kan zijn.


Onze visie
In juli 2018 openen wij onze be FAIR. feel FABULOUS! beleving. Het wordt een plek waar de samenwerking met de lokale ondernemer centraal staat. Hier bundelen we de Zeeuwse kracht.
Van ansichtkaart tot Zeeuwse koffie.
Daarnaast vind je hier vintage-, duurzame-, en FAIR fashion & lifestyle producten.


Onze samenwerking
Wij zijn altijd opzoek naar inspirerende samenwerkingsverbanden. Mocht u met ons in gesprek willen gaan over een eventuele samenwerking dan horen wij dat graag.
Bij contact staan alle belangrijke contact gegevens.


Onze groei
Op moment zitten wij nog midden in onze groei fase en wij hopen dit - ook na opening van de winkel - nog lang te mogen blijven doen.

Nu al benieuwd naar de vorderingen?

Check ons op Insta; fair.and.fabulous

be FAIR. feel FABULOUS!

Adres: hoofdstraat 26, 4471AJ Wolphaartsdijk
Telefoonnummer: 0650558086
ln.suolubafdnariaf@ofni
Stad: Wolphaartsdijk
Route: hoofdstraat 26
Postcode: 4471AJ


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sooo Delicious, Goes Zeeland Sooo Delicious, Goes Zeeland 30 meter Fantastische trouwtaart gemaakt met moeilijke dieetwensen :- Súper!
Het Belletje Het Belletje 37 meter Gezellig winkeltje die all je wish bestelingen kan aan nemen liefde dame die je helpt
Het Belletje Het Belletje 37 meter Gezellig winkeltje die all je wish bestelingen kan aan nemen liefde dame die je helpt
Supermarkt de Veerhoeve Wolphaartsdijk Supermarkt de Veerhoeve Wolphaartsdijk 2 km Prima supermarkt voor de kleine boodschappen.
Tides 'n Waves Tides 'n Waves 2 km Tides 'n Waves verkoopt geboortekaarten, wenskaarten, tassen, mokken en kleding met e...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid