facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Factornoord

Factornoord
"Factornoord is een samenwerkingsverband tussen zelfstandig werkende makelaars/taxateurs. Jacob Dijkstra is actief in de regio Dokkum en omstreken, Otto Minnema in de regio rond Hurdegaryp en Burgum. Aankoopmakelaar, het verkopen van uw huis, een taxatierapport, verzekeringen of uw hypotheek? Bij Factornoord Makelaars & Taxateurs kunt u terecht! Wij hebben vestigingen in Dokkum en Hurdegaryp, vlakbij en altijd bereikbaar. Ook na de gebruikelijke kantoortijden is een afspraak mogelijk. We werken veel in onze thuisregio, Noordoost-Fryslan, maar ook als u buiten dit gebied gevestigd bent, kunt u gerust contact met ons opnemen."
Adres: Tillefeart 12, Hardegarijp
Telefoonnummer: +31511462685
Stad: Hardegarijp
Route: Tillefeart 12


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 20:00
Dinsdag: 08:00 - 20:00
Woensdag: 08:00 - 20:00
Donderdag: 08:00 - 20:00
Vrijdag: 08:00 - 20:00
Zaterdag: 08:00 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Scherjon + Van der Veen Makelaars & Taxateurs Scherjon + Van der Veen Makelaars & Taxateur... 411 meter De NVM Makelaardij van Tytsjerksteradiel, Leeuwarden en NO-Friesland voor uw woning t...
Recensies
Een professionele makelaar, die de tijd neemt en eerlijk aangeeft wat zijn mening en visie is. Zeker een aanrader!
Prettige en professionele makelaar, een aanrader. Een vakkundige makelaar, laagdrempelig en plezierig in contact. Komt afspraken na en neemt de tijd voor de aangenomen opdracht! Kortom zoek je een betrouwbare, goede makelaar dan is Factornoord een goede optie.
Ik heb de begeleiding van Otto als zeer plezierig ervaren. Vooral de eerlijke en persoonlijke manier van communiceren en de bereikbaarheid buiten de normale kantooruren om om vielen mij als positieve punten op. Otto heeft mij op deskundige wijze geadviseerd tijdens het verkoopproces, maar stond daarnaast ook zeker open voor mijn eigen inbreng. Na een bezichtiging werd ik altijd op korte termijn geïnformeerd over zijn eerste indruk van wat de potentiële verkopers van mijn woning vonden. Ook het tekenen van het koopcontract door beide partijen kon op zeer korte termijn plaatsvinden. Ik zal deze makelaar zeer zeker ook inschakelen bij het vinden van een nieuwe woning.
Snel schakelen, vakkundig, meedenkend. Aanrader!
Vertaald door Google Heel prettig contact met Otto, professionele manier van werken. Duidelijke afspraken, dik voor elkaar. Origineel Hiel nofflik contakt mei Otto, profesjonele wurkwize. Dúdlike ôfspraken, dik foar mekoar.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid