facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Faceland Nederland

"Faceland is een internationale, snelgroeiende kliniekketen voor injectables en chirurgie met klinieken in Nederland, België, Zwitserland en Duitsland. Faceland groeit sneller dan ooit tevoren maar de filosofie blijft altijd voorop staan: onze cliënten blij maken met meer dan ze verwachten voor minder dan ze denken. Populaire injectable behandelingen uitgevoerd bij Faceland zijn filler behandelingen van de lippen, neuslippenplooi, traangootjes en jukbeenderen en Botox behandelingen van de frons, kraaienpootjes en het voorhoofd. De chirurgische behandelingen die worden uitgevoerd zijn een borstvergroting, facelift, bovenooglidcorrectie en een schaamlipcorrectie."
Adres: Beechavenue 162-180, Schiphol, Noord-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: +31881014600
Stad: Schiphol
Route: Beechavenue 162-180



op zoek naar gerelateerd: Faceland prijzen, Faceland afspraak maken, Faceland Den Haag, Faceland Utrecht, Faceland acties, Faceland afbetaling, Faceland Academy, Faceland Rotterdam
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Luxes Cosmetics Luxes Cosmetics 3 km Vandaag om 10 uur nog niet open, straks maar weer proberen, anders word ik vaak goed ...
New Wave Nederland New Wave Nederland 3 km Welcome to the New Wave world! #newwavenl
Recensies
Meerdere artsen geweest en over allemaal zeer te vrede! Erg vriendelijk en geven goede adviezen en ze staan altijd klaar als je vragen hebt. Ondertussen ga ik ook naar Faceland Haarlem, ook alleen maar mijn complimenten voor ieder die bij Faceland werkt. Echt heel blij dat ik naar Faceland ben gegaan voor mijn behandelingen!
De kliniek waar ik al jaren kom, had geen plek meer binnen 4 weken voor mijn vakantie. Al surfend op internet wam ik Faceland tegen. He! Aantrekkelijke prijzen, goed bereikbaar, duidelijke website en eerlijk....etc.. Na het lezen van veel reviews, een afspraak gemaakt. Best spannend omdat het zo betaalbaar is...... Nu 2 weken later ben ik super tevreden hoe alles is verlopen. De balie medewerkster heel vriendelijk, het maken en/of cancelen van de afspraak, de prijs klopte hoe was besproken.....en vooral heel tevreden over Mila Negojevic. Beter dan de duurdere kliniek waar ik hiervoor mijn behandelingen deed, heeft zijn mijn kleine lijntjes rond mijn lippen gevuld. Heel secuur heeft ze gekeken en de prikjes gezet. Super bedankt. Ook de voorhoofd en frons in een keer goed! Tot de volgende keer Mila
Ik heb lipfiller behandeling gehad van Mila en ben zeer tevreden over haar manier van benaderen en luisteren, vooral haar werk! Daarbij niet te vergeten dat zij meedenkt en advies geeft, wat ik persoonlijk heel belangrijk vind! Dit zegt toch iets over haar professionele werkwijze! Mila dank je wel! Eindelijk een behandelaar voor vast. Ik blijf bij jou terug komen!
Heel erg tevreden! Heb voor de eerste keer lipfillers laten zetten op de locatie Schiphol bij Jort Fekkes. Eerst krijg je een gesprek met alles wat je moet weten en wat je precies wil. Vervolgens wordt je op je gemak gesteld wat ik heel fijn vond omdat ik het best wel spannend vond. Het resultaat was precies hoe ik het wou en de zwelling was na 2 dagen al weer weg. Er werd ook goed geadviseerd na hoeveel weken je een controle afspraak kon inplannen. Zeker een aanrader!
Ik ben meerdere keren bij dr. Mahli geweest voor een botox behandeling. Hij neemt altijd de tijd om naar je wensen te luisteren. Ook neemt hij de tijd om goed naar de symmetrie te kijken van je gezicht waar minder/minder moet. Ik ga altijd zeer tevreden de deur uit.
Ik ben niet tevreden over de actie. Ik had telefonisch een afspraak gemaakt voor een Lucky moment deal maar moest de volledige prijs betalen… dat scheelde €110… bleek dat ik niet was ingepland op een dag dat deze actie gelde. Als ik een dag later was gekomen had ik wel van de deal gebruik kunnen maken. Heel jammer!
Heb een bovenooglid correctie laten doen. Was best zenuwachtig voor de verdoving. Dit heb ik uitgesproken tegen de arts. Hij zei dat snap ik best. Jort vertelde stap voor stap wat hij ging doen. Lekker muziekje op en he, het was al klaar. Sorry mensen maar totaal geen centje pijn. Voor tijdens en na niet. En de verdoving deed ook niet zeer. Ik zeg niet twijfelen gewoon doen. En met 2 weken al super resultaat en nu bijna 4 weken verder en blijft maar mooier worden. Ik ben super tevreden
Sinds een paar jaar bij Faceland, vooral bij Roland en altijd heel fijn geholpen, hij luistert goed en is niet van tooooo much. En geeft altijd aan dat als je toch niet blij bent, gewoon even terug kan komen.
bij aankomst super vriendelijk ontvangen en het was me eerste keer en ik heb een naaldenfobie dus hebben ze me heel erg geholpen en gerustgesteld, ik ben geholpen door tiba tossijn en ook zij was super lief en nam de tijd voor mij. ben super tevreden!
Hele fijne ervaring bij locatie Schiphol-Amsterdam door Kristi. Zij belde mij terug toen het call center 2 x een fout had gemaakt voor wat betreft de planning en service. Door haar doortadtendheid kon ik alsnog dezelfde dag terecht. Zeer klantvriendelijk en professioneel.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Faceland Nederland met het openbaar vervoer


Schiphol-Rijk, Beechavenue 70 meter
Schiphol-Rijk, Beechavenue 100 meter
Schiphol, Knooppunt Schiphol Zuid 250 meter
180
Schiphol, Knooppunt Schiphol Zuid 260 meter
181
Schiphol, Knooppunt Schiphol Zuid 300 meter
340

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid