facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor FabricsOutdoor

FabricsOutdoor

Info

Webshop gespecialiseerd in outdoorstoffen voor o.a. tuinmeubels, loungemeubels, bootkussens. Verder boottapijt, zonweringsdoeken, bootstoffen en veel meer.

Adres: Eexterweg 2a, 9679 TJ Scheemda
Telefoonnummer: 0597591357
Stad: Scheemda
Route: Eexterweg 2a
Postcode: 9679 TJ


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Effabrics Effabrics 0 meter Om met het positieve te starten, de bestelde coupons werden met enige vertraging vanw...
Meubelstoffenvoordeel.nl Meubelstoffenvoordeel.nl 0 meter Ontzettend klantonvriendelijk bedrijf: je betaalt vooruit, en hoort vervolgens niets ...
HandelsondernemingRB HandelsondernemingRB 164 meter Handelsonderneming RB is een bedrijf, dat handeld in scooters,quad's dirt bike's en p...
Like it a Lot Like it a Lot 237 meter Like it a Lot your supplier for bags and more. For more info about our bags you can e...
Puur Bloem & Beleving Puur Bloem & Beleving 2 km Heel mooie bloemen en boeketten, ook toffe vaasjes, heel vriendelijke uitbater, ook c...
Florah Florah 2 km
Recensies
Zelfs 1 ster is teveel. Communicatie 0. Levering 0 Blijf hier weg. Zeker niet bestellen, of je moet geld en tijd teveel hebben. Na 1 maand nog steeds geen goederen te bespeuren!
Op 11 september een bestelling gedaan, op 27 september gemaild met de vraag wanneer het geleverd zal worden. Geen reactie.. Op 4 oktober weer gemaild, nog geen reactie.. Telefoon wordt niet aangenomen. Uiteindelijk viel ineens rond december mijn bestelling op de mat. Ik had het ondertussen natuurlijk al lang ergens anders gekocht... Kortom: Bijzonder slechte communicatie, maar na lang wachten dus alsnog wel gekregen...
Ontzettend klantonvriendelijk bedrijf: je betaalt vooruit, en hoort vervolgens niets meer nadat er niet is geleverd: men reageert niet op email, bandje met 'wij zijn in vergadering' staat wekenlang aan, ook op uren dat ze bereikbaar zouden zijn, en als je tenslotte iemand aan de lijn krijgt zegt deze dingen toe die vervolgens niet worden nagekomen. Ik ben inmiddels al 6 weken bezig mijn betaalde stof geleverd te krijgen, eerst via mail, vervolgens heb ik al zeker 10x gebeld. Je krijgt alleen smoesjes te horen: 'niet op voorraad', 'wordt nog gedrukt', 'storing in het computersysteem'. Ga niet met deze mensen in zee. Je wordt zelfs uitgelachen aan de telefoon. Ondertussen krijg je je reeds betaalde stof niet. Ik had inderdaad andere beoordelingen moeten lezen voor ik bij hen bestelde. Ik denk erover de politie in te schakelen, want ik word bedrogen, en zal niet de enige zijn.
Heel erg slecht! Je bestelling word niet geleverd! Meerdere malen gebeld en werd gezegd we versturen opnieuw, doen ze echter niet! Bestel hier niets en blijf weg!
Helaas moet ik mij aansluiten bij deze rij met trieste ervaringen. Mijn geld, inclusief 8 euro verzendkosten, ben ik kwijt. Geen reactie en geen levering. Het blijkt structureel voor dit bedrijf. Voortaan lees ik eerst de reviews. Een 'dure' les.
als ik 0 sterren kon geven zou ik dat doen. order wordt niet geleverd, telefonisch niet bereikbaar, reageren niet op mail. Begint erg op oplichterij te lijken, KOOP DAAR NIET!
Een grote ramp dit bedrijf. Op 9 januari heb ik meubelstof besteld. Volgens de website zou het binnen c.a. 5 werkdagen geleverd worden. Toen ik na 2 weken nog niets had gehoord, heb ik zelf contact opgenomen. Op mijn mail werd niet gereageerd en telefonisch kreeg ik te horen dat er vertraging was vanwege de hele situatie rondom COVID. Daar had ik uiteraard alle begrip voor. Toen ik de stof dan eindelijk veel later ontving week dit enorm af van het staal dat ik had ontvangen. Zeer slechte doorschijnende kwaliteit, een totaal andere samenstelling dan wat ik besteld had. Ik heb meteen contact opgenomen en na veel gehannes mocht ik het retourneren. Inmiddels heb ik er maandenlang zeker 20x achteraan gebeld, omdat op mail niet wordt gereageerd. Daarbij zijn me tal van beloftes gedaan: ik zou teruggebeld worden, mijn geld zou teruggeboekt worden etc. maar telkens gebeurde dit niet, werd ik nooit teruggebeld, moest ik zelf weer contact opnemen en kwamen er weer tal van smoesjes. Ik heb nog nooit zo'n slechte winkelervaring gehad. Het leek wel of ik in het tv-programma Bananasplit zat! Nu maanden later mid maart!!! heb ik dan eindelijk mijn geld terug en kan de stoffeerder eindelijk aan de slag met de nieuwe stof, die ik binnen 24 uur ontving van een andere winkel.Zo kan het dus ook Meubelstoffenvoordeel.
Bestelling gedaan op 31-5 tot op 30-6 ontvangen. Nooit een reactie of e-mail over vertraging gehad. meerdere malen gebeld en beloftes worden iet nagekomen. Klacht geplaatst op klachtencompas en binnen 2 dagen was het opgestuurd.
Pas op voor deze verkoper! We kochten veren die te smal waren en stuurden ze op eigen kosten terug. De heer de Roos ontving het pakket op 12.02.21. Tot op heden hebben we geen geld teruggekregen, onze e-mails blijven onbeantwoord. We voelen ons bedrogen.
Bestelling geplaatst naar aanleiding van het ontvangen stof staaltje. Helaas kwam de kleur van het staaltje niet overeen met de stof die ik had ontvangen. Volgens 1 van de medewerkers aan de telefoon zou het kunnen dat zij nog een oud staaltje in bezit hadden. Via de mail heb ik ze laten weten dat ik, ondanks dat ik de kleur minder mooi vond, besloten heb om de stof toch maar te houden. #geenzinaangedoe# . Geen reactie op de mail. Nogmaals een mail verzonden met de vraag wat zij vonden van het kleurverschil stof staaltje + staaltje ontvangen stof verzonden naar bedrijf geen reactie. De website ziet er heel professioneel uit, helaas geldt dat niet voor de service en communicatie. Absoluut geen aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid