facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Faboem

Faboem

Info

Faboem maakt mooi geluid nog mooier.

Geschiedenis

De missie van Faboem is om de wereld mooier te maken.

Laten we bescheiden beginnen met geluid.

Mooier geluid dus.

Faboem is vooral goed in geluid bij beeld, audionabewerking, voice-overs, sounddesign, commercials, muziekproductie etc.

Audio-restauratie is hierbij onmisbaar:

- ruis verminderen
- te hard opgenomen geluid repareren
- irritante geluiden (bv een telefoon of piepende deur) eruit filteren.

Faboem helpt klanten door meer impact uit de productie te halen door geluidsbeleving die echt binnenkomt. Wat de klant wil overbrengen, brengt Faboem tot leven.

Adres: Kanaalpark 157, 2321JW Leiden
Telefoonnummer: +316-14197871
Stad: Leiden
Route: Kanaalpark 157
Postcode: 2321JW



op zoek naar gerelateerd: De Faam band, F.A.A.M. muziek
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Astrid Martirossian • Animation & Illustration Astrid Martirossian • Animation & Illustrati... 0 meter Hi! My name is Astrid Martirossian.I work as a freelance animator and illustrator. Ta...
AC Films AC Films 0 meter Videograaf voor huwelijken en evenementen
Lorentzfm. Lorentzfm. 694 meter We zijn de beste internetradio van Nederland.
Sleutelstad Sleutelstad 2 km Sinds 2002 elke dag het laatste nieuws uit Leiden
Voiceoverkids Kinderstemmen Casting Agency Voiceoverkids Kinderstemmen Casting Agency 2 km Online stemmenbureau met alleen de leukste kinderstemmen. Kinderstemmen voor radio & ...
Recensies
Prettige samenwerking, snel en accuraat! Er wordt meegedacht over het eindproduct. Wij hebben 10 sketches laten nabewerken en zijn volledig ontzorgd door Faboem. Stuk voor stuk vakkundig en vlot weer retour gekregen! In één woord: Top!
Poul deed de sound design voor mijn film De Vrouw Die Bang Was Om Te Verdwijnen. Poul is enthousiast en gaat een uitdaging niet uit de weg. Hij is proactief, communiceert helder en ik zal zeker weer met hem werken!
Fijn bedrijf om mee samen te werken. Snelle communicatie. Denkt mee en levert de kwaliteit die ik verwacht. Zeker aan te raden!
Poul is een fantastische gozer met gigantisch veel kennis van zijn vak. Hij kan prettig communiceren en heeft een mooie en goed bereikbare studio in Leiden. Poul heeft zich voor meerdere projecten van mij ingezet en steeds weer met een perfect resultaat. Betaalbaar en professioneel. Aanrader! En lekkere koffie!!
Poul van Faboem deed de sounddesign en mixage van mijn short film Fietsvakantie die onder andere voor het Noordelijk Filmfestival en de Roze Filmdagen werd geselecteerd. Ik was onder de indruk van de snelheid van zijn werk en de innovatieve oplossingen die hij bood om het geluid verhalend te gebruiken. Een uitstekende ervaring!
Poul is een ervaren en zeer bekwame audiospecialist. Wij werken al jaren samen. Als een evenement echt moet knallen moet je bij poul zijn.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid