facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Faber Reklame

Faber Reklame

Info

Faber Reklame is een full-service reclameproductiebureau dat zich gespecialiseerd heeft in Ontwerp, Drukwerk & Sign.

Geschiedenis

Faber Reklame is een full-service reclameproductiebureau dat zich gespecialiseerd heeft in Ontwerp, Drukwerk & Sign.
Wij bieden u een keur aan kwaliteitsproducten die u wellicht kunnen helpen bij de presentatie van uw bedrijf of product.
Onze ontwerpers weten met hun creativiteit, net dat stukje extra toe te voegen, waardoor uw presentatie de aandacht krijgt die het verdiend.
Doordat wij de gehele productie van de uit te voeren onderdelen in “eigen huis” vervaardigen, beheersen we niet alleen de kwaliteitsnormen, betrouwbare levertijden, maar ook de kosten.
Ons eigen montageteam zorgt er tenslotte voor dat uw uiting op professionele wijze wordt aangebracht. Wij zijn daarbij niet regionaal gebonden, want wij opereren landelijk.

Wat een gemak, bij Faber Reklame alles onder één dak !



"Wij zijn Faber Reklame en sinds 1976 actief als reclameproductiebedrijf. Ons team biedt u een keur aan kwaliteitsproducten die u wellicht kunnen helpen bij de presentatie van uw bedrijf of product.Doordat wij de gehele productie van de uit te voeren onderdelen in “eigen huis” vervaardigen, beheersen we niet alleen de kwaliteitsnormen, betrouwbare levertijden, maar ook de kosten.Ons eigen montageteam zorgt er tenslotte voor dat uw uiting op professionele wijze wordt aangebracht.Wij zijn daarbij niet regionaal gebonden, want wij opereren landelijk.Wat een gemak, bij Faber Reklame alles onder één dak !"
Adres: Ambachtsweg 12, 9645LV Veendam
Telefoonnummer: 0598-617517
Stad: Veendam
Route: Ambachtsweg 12
Postcode: 9645LV


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 16:45
Dinsdag: 08:00 - 16:45
Woensdag: 08:00 - 16:45
Donderdag: 08:00 - 16:45
Vrijdag: 08:00 - 16:45


op zoek naar gerelateerd: Reclame uithangbord
Recensies
Ontzettend blij met een prachtig plafond! Zelf gezocht en uitgevogeld maar zeer deskundig en professioneel geproduceerd en aangebracht door het team van Faber Reklame! Hier ga ik lang van genieten.
Prima bedrijf met goede service en kwaliteit producten
Vakkundig en professioneel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid