facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Faasse & Fermont NVM Makelaars

Faasse & Fermont NVM Makelaars

Info

Faasse & Fermont is een vooraanstaande NVM makelaar die al sinds 1990 gevestigd is in Goes. In al die jaren is het makelaarskantoor uitgegroeid tot één van de grootste spelers.We zijn een betrouwbare en resultaatgerichte organisatie met oog voor u.

Geschiedenis

We zijn een betrouwbare en resultaatgerichte organisatie gevestigd in het prachtige Zeeland. Bovendien hebben wij een servicegerichte houding naar onze opdrachtgevers en degenen met wie we zaken doen. Met onze kennis van zaken en bekendheid met de regio en de markt, streven we ernaar het beste en meest uitgebreide dienstenpakket te leveren.

Faasse & Fermont werkt in vier segmenten, namelijk: woningen, nieuwbouwwoningen, bedrijfsonroerend goed en hypotheken & verzekeringen.



"Faasse & Fermont is een gevestigde naam binnen de makelaardij. Sinds de oprichting in 1990 is het bedrijf uitgegroeid tot één van de grootste spelers op de Zeeuwse onroerend goed markt. Met onze kennis van zaken en bekendheid met de regio en de markt, streven we ernaar het beste en meest uitgebreide dienstenpakket te leveren. Faasse & Fermont werkt in vier segmenten, namelijk: woningen, nieuwbouwwoningen, bedrijfsonroerend goed en hypotheken & verzekeringen."
Adres: Frans den Hollanderlaan 12, 4461 HN Goes
Telefoonnummer: 0113 250 555
ln.tnomref-essaaf@ofni
Stad: Goes
Route: Frans den Hollanderlaan 12
Postcode: 4461 HN


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: faasse fermont mannee, faasse en fermont hulst, faasse & fermont bedrijfshuisvesting, faasse en fermont vacature, faasse fermont nieuwbouw, faasse en fermont facebook, faasse en fermont te koop, makelaardij faasse fermont bv
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Faasse & Fermont Hypotheken en Verzekeringen Faasse & Fermont Hypotheken en Verzekeringen 0 meter Slecht geholpen, van professionaliteit niet te spreken.
Stad & Zeeland NVM Makelaars Stad & Zeeland NVM Makelaars 195 meter Stad & Zeeland NVM Makelaars; omdat kwaliteit altijd wint!
Schrijver Versluys Makelaars Schrijver Versluys Makelaars 215 meter Schrijver Versluys Makelaars is al 40 jaar actief in het vastgoed. Voor koop/verkoop ...
Dian Clarijs Makelaardij Dian Clarijs Makelaardij 227 meter Uw makelaar in Goes en omgeving!
Kuub Makelaars Kuub Makelaars 760 meter Wat een fijne en kundige mensen bij Kuub Makelaars! Naar Zuid-Beveland vanuit Den Haa...
Timmerman Makelaardij Timmerman Makelaardij 1 km Al meer dan 15 jaar zijn wij thuis in de regio. Daardoor kennen wij de mensen, de hui...
VVB WONEN VVB WONEN 2 km Hele goede service! Ik ben snel geholpen, ook waren de medewerkers klantvriendelijk.
Connect Bedrijfsmakelaars Connect Bedrijfsmakelaars 2 km Zeer vriendelijke mensen, fijne ervaring gehad, zeker om aan te bevelen!
Recensies
Heel fijn zaken doen met Faasse en Fermont. Hebben ons enorm goed op weg geholpen in de juiste keuzes en adviezen als starter op de woningmarkt
Ondanks dat Faasse & Fermont de makelaar was van de verkopende partij van het huis dat wij hebben aangekocht, voelde dat geen moment zo. Ze dachten ook met ons mee voor oplossingen, waren heel behulpzaam en vol begrip toen het allemaal even anders liep dan gepland. Zonder dat ze daarbij uiteraard de belangen van de andere partij uit het oog verloren. Hele fijne samenwerking!
Via Faase&fermont Een zakelijke aankoop gedaan Een zakelijke verhuur geregeld En als particulier een woning verkocht. Ik vind Faase&fermont een professioneel bedrijf waarbij ik de samenwerking als zeer prettig heb ervaren. Ik zou Faase&fermont zeker aanraden.
Verstand van zaken en zitten er kort op en overleggen goed met je. Super tevreden en blij dat ik voor hun heb gekozen
Slecht geholpen, van professionaliteit niet te spreken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid