facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Faam Fysiotherapie

Faam Fysiotherapie

Info

Twee collega's, één taak: goede zorg voor jou! Samen gaan we de uitdaging aan om moeizaam bewegen weer vanzelfsprekend te maken!



"Faam Fysiotherapie is een therapiepraktijk gevestigd in het Muzerijk te Uden. Naast fysiotherapie kunt u ook terecht voor manuele therapie. Lars fysiotherapeut Musculoskeletale Revalidatie en Mario Manueel therapeut MSc staan voor u klaar om u te helpen met klachten aan het bewegingsapparaat. Of u nu rugklachten, nekklachten of andere klachten heeft, bij ons bent u aan het juiste adres. Faam Fysiotherapie is een allround fysiotherapiepraktijk. Naast reguliere lichamelijke klachten is Faam gespecialiseerd in met name knieklachten en revalidatie na knie en heup operaties. Gezondheidscentrum Muzerijk is gevestigd op de eerste verdieping op klarinetstraat 4 te Uden. Tot ziens in de praktijk!"
Adres: Klarinetstraat 4, 5402 BE Uden (gemeente)
Telefoonnummer: 0621436994
Stad: Uden
Route: Klarinetstraat 4
Postcode: 5402 BE


Openingstijden

Maandag: 18:00 - 21:30
Dinsdag: 13:00 - 21:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Fysiotherapie Works Fysiotherapie Works 2 km eindelijk van m'n rugklachten af...
Wolbert Fysio, centrum voor fysiotherapie, Sport & Beweegzorg Wolbert Fysio, centrum voor fysiotherapie, S... 3 km Goede begeleiding tijdens Medische Sporten. Danique een toppertje.
Levenlangfit Levenlangfit 3 km Met ZwangerFit werk je tijdens en na je zwangerschap op een leuke én actieve manier a...
Recensies
Samen met een vriend had ik de ambitie om de marathon van New York te lopen. Door corona tot twee keer toe uitgesteld. echter 3 keer is scheepsrecht. Maar het ging niet vanzelf, met mijn 53 jaar en alleen loopervaring tot 21 km kreeg ik in de voorbereidingen klachten aan de rug en kuitspieren. Mario van Faam fysiotherapie heeft me heel goed geholpen om de trainingen en uiteindelijk de marathon blessure vrij uit te lopen. Mario, bedankt voor je professionele behandelingen, de tips die je me gaf en de leuke gesprekken die we hebben gevoerd. Hierdoor kan ik met trots terug kijken op een mooie prestatie en een hele leuke ervaring!
Ik ben twee jaar geleden bij Faam Fysiotherapie terechtgekomen om te revalideren na een elleboogbreuk. Dit met een vooruitgang zowel fysiek als mentaal tot gevolg. Het waren altijd zeer fijne en leuke trainingen bij Lars met goede gesprekken en doelstellingen. Daarvoor wil ik hem bedanken. De fysiotherapeuten bij Faam zijn hardwerkende professionals die er altijd voor je zijn en open staan voor een gezellig praatje. Zij doen hun werk met plezier en passie en dat is te merken. Momenteel ben ik volledig hersteld en sport ik nog steeds bij Faam en doe ook mee op de gezellige en effectieve teamtraining op vrijdag. Ik ben blij dat ik Faam heb gevonden, zij zijn een fijn onderdeel van mijn leven geworden.
Na een verkeerde houding in Februari is het in m’n rug geschoten kon niets meer nog niet een kopje optillen en lag veel op bed ,na bezoek van twee fysio’s en twee sportmasseurs wat niet geholpen heeft doordat ze niet echt luisteren van m’n klacht Kreeg toen ‘n tip van mijn vriendin met n telefoon nummer dat ik die maar moest bellen kwam in contact met Lars in de Muzerijk want die zou injecties zetten waar ik weleens baat mee zou hebben wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb ,heb veel behandelingen gehad fysiotherapie en dry needling en cuppen en ben nu zover hersteld dat ik weer na zoveel maanden weer de oude ben Dank je Faam Fysiotherapie en vooral Lars
Ik heb 5 jaar een ontsteking in mijn knie die ze bij veel andere fysio praktijken en sportartsen niet wegkregen omdat ze er maar niet achter konden komen wat het was. Daarna ben ik geopereerden en via een vriendin doorverwezen naar faam fysio. nu ben ik 5 maanden verder en ik merk al heel veel vooruitgang! Ik verwacht over een paar weken weer op het voetbalveld te staan.
"Een jaar geleden heb ik een zware operatie moeten ondergaan voor herstel van het kraakbeen in mijn knie. Na 12 weken mocht ik mijn knie weer rustig gaan belasten. Samen met Lars heb ik de revalidatie succesvol doorlopen! Ik ben weer aan het werk, kan op mijn knieën zitten tijdens de verbouwing en ook hardlopen lukt weer korte stukjes. Daar ben ik erg blij om. Bedankt Faam!
Omdat ik na een meniscushechting en voorste kruisband ruptuur niet de juiste fysio-begeleiding kreeg en daar zeer onzeker van werd, nam ik contact op met Faam. Een uitgebreid gesprek met Mario volgde, en met een duidelijk plan en goede informatie ging ik het revalidatietraject in. Ik werd niet alleen fysiek zeer goed begeleid, maar juist de combinatie met de mentale ondersteuning, maakte het dat ik na een half jaar revalideren weer op skies stond. Deze overwinning heb ik te danken aan Mario en Lars, die mij steeds weer het vertrouwen gaven ook na wéér een tegenslag dat hetgeen wat ik het liefste doe, weer zou kunnen doen; skiën. Ontzettend dankbaar hiervoor!
Hoi Faam team. Ik ben ontzettend goed geholpen . Het halfjaar dat ik bij jullie onder behandeling was voor het herstel van mijn knie operatie knieprothese Ik vond het heel fijn dat julle goed luisterde en daar ook naar handelde Ik wou goed kunnen lopen zonder een knikje en dat is helemaal gelukt dank zij .Jeroen. Succes Faam team. gr Wilma
Eind januari geopereerd. En heb toen een complete nieuwe knie gekregen .team fame heeft toen meteen de revalidatie ingezet.nu ruim een halfjaar verder kan ik weer zonder problemen fietsen en lopen. 13 september krijg ik mijn tweede nieuwe knie. Heel tevreden over fame
Erg tevreden over de persoonlijke en intensieve begeleiding tijdens mijn revalidatie. Na jarenlang op zoek te zijn geweest naar de juiste zorg/behandeling voor mijn knie, ben ik bij Faam Fysiotherapie terechtgekomen. Zij namen mijn knieprobleem serieus en maakten een plan van aanpak met betrekking tot het revalidatietraject. Aan de hand van intensieve trainingen in combinatie met behandelingen is mijn knie hersteld en de pijn verdwenen. Door de kennis en professionaliteit van de fysiotherapeuten heb ik het vertrouwen in mijn knie teruggekregen en kan ik eindelijk weer bewegen zonder pijn.
Faam Fysiotherapie is een praktijk met vakbekwame specialisten, leuk team en goede faciliteiten. Voor mijn knie revalidatie heeft fysiotherapeut Mario me geholpen om weer te kunnen sporten. Intensief traject geweest met goede begeleiding.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid