facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fa. Schaddé van Dooren

Info

Afvalverwerking, containers en infra

maandag t/m vrijdag 7.00 uur - 17.00 uur

Geschiedenis

Fa. Schaddé van Dooren is al meer dan een eeuw werkzaam in Katwijk en omgeving. Begonnen met het halen van schelpen op strand en opruimen van bouwplaatsen.

Nu zijn wij een erkend inzamelaar voor het transport en verwerken van afval, tevens houden wij ons bezig met strandreiniging, stuifzand opruimen, leggen van stelconplaten, grondverzet, leeghalen tuinen, kleine sloopwerken, het opbouwen / transport van strandtenten, gladheidsbestrijding en nog veel meer.

Op ons terrein aan de Kalkbranderstraat kunt u uw afval aanbieden. U kunt hier al uw afval kwijt (behalve chemisch afval) tegen betaling. De prijs is afhankelijk van het soort afval en het gewicht. (minimaal storttarief is € 5,00)

Ook kunt u bij ons terecht voor het verhuur van diverse grondverzetmachines en containers. Tevens kunnen wij zand, grond en compostgrond leveren. (geen afhaal).

Adres: Kalkbranderstraat 13, 2222 BH Katwijk aan Zee
Telefoonnummer: 071-4034417
Stad: Katwijk aan Zee
Route: Kalkbranderstraat 13
Postcode: 2222 BH


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 17:00
Dinsdag: 07:00 - 17:00
Woensdag: 07:00 - 17:00
Donderdag: 07:00 - 17:00
Vrijdag: 07:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Van Leeuwen Katwijk, Gemeente Katwijk afvalkalender 2023, Van Leeuwen Container, Van Vliet Groep afval, Van der Putten Noordwijk, Van der Voort Berkel, Van der Putten recycling
Recensies
Goed bedrijf wat snel en goed levert. We hebben bij de verbouwing van ons huis een bak gehuurd. Deze werd keurig op de aangewezen plek neergezet en opgehaald!
Top bedrijf en goede afwikkeling
Als ik bouwafval heb, gaat het hier heen. Correcte afhandeling, vriendelijk. Gewoon goed.
Betrouwbaar bedrijf en goede service.
Vertaald door Google Top Origineel Top
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid