facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor F5-Software Easy-Car garage software

F5-Software Easy-Car garage software

Info

F5-Software
WWW.EASY-CAR.NL
WWW.F5-PORTAAL.NL
WWW.GARAGE-SOFTWARE.NL
WWW.GARAGEBEDRIJFSOFTWARE.NL
WWW.GARAGESOFTWARE.BE
WWW.CALC-IT.NL

Geschiedenis

F5-Software ontwikkelt en verkoopt Easy-Car garage software en Calc-IT calculatie software.



"F5-Software ontwikkelt en verkoopt Easy-Car garagesoftware"
Adres: Toepadweg 10J, 5301 KA Zaltbommel (gemeente)
Telefoonnummer: +31418639373
Stad: Zaltbommel
Route: Toepadweg 10J
Postcode: 5301 KA


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 17:30

Recensies
wij gebruiken F5 Easy CAR al 9 jaar naar volle tevredenheid, super handige software programma die super goed functioneert. ook gemakkelijk uit te bereiden in functies. bij problemen of als ik iets niet weet hoe het functioneert staat Jack altijd klaar. Of het dan laat in de avond of in het weekend is Jack maakt altijd tijd. Topper!! Top Bedrijf met Top Producten!
Ik gebruik F5 Easy Car al ruim 6 jaar en ben super tevreden. Altijd mogelijkheden voor tips en individuele aanpassingen. Was een van de eerste klanten en is toen voor mij aangepast voor gebruik in mijn Motorfiets branche. Goede ondersteuningook op afstand en feedback. Prijs kwaliteit is zeer goed, vele malen beter als de veelal standaard gebruikte Unishop in de motor bedrijven. Top Jack namens Wingpalace Uden.
Ik gebruik Easy Car van F5 Software al 6 jaar naar volle tevredenheid, als er een keer iets onduidelijk is, dan is het met een telefoontje geregeld. Mocht je iets aangepast willen zien in het softwarepakket, dan wordt daar ook echt over meegedacht met de klant en indien gewenst aangepast. Top Bedrijf met Top producten !
Wij werken nu sinds 2013 met Easy Car en hebben alleen goede ervaringen! Scherpe prijs en uitstekende ondersteuning, ook nog in de avonduren zelfs. Tevens wordt het tegen zeer lage tarieven ook nog persoonlijk ingericht. Voor ons is het een super programma!
Een zeer klantvriendelijk bedrijf en gebruiksvriendelijk softwarepakket voor de garage ! Naast het basispakket kun je diverse uitbreidingen toevoegen, o.a. een koppeling met je boekhoudprogramma. Mocht er ooit iets niet lukken of je hebt een vraag over het een of ander, gewoon Jack bellen en het probleem wordt in 99% van de gevallen meteen opgelost of er wordt zo snel als kan teruggebeld. Een echte aanrader voor wie op zoek is naar een betaalbaar programma en goede service.
Perfecte garagesoftware! EasyCar draait bij al ons jaren op meerdere pc's zonder enige problemen. Goede aftersales, eerlijk advies en snelle service. Echt een aanrader!
Super programma, deze mensen luisteren naar de prioriteiten die je stelt in verband met je facturatie, stockbeheer en nog veel meer. Sommige dingen worden aangepast of geschreven op maat van je bedrijf. Aanrader voor de multi merk garage
Zeer gebruiksvriendelijk product en uitstekende service! Op afstand kan Jack je snel weer op weg helpen met tips en tricks. Aanrader!
Goed ontwikkelde software waarbij je gemakkelijk en snel overzicht hebt in je klanten en je voorraad. En mocht er iets zijn wordt je altijd snel geholpen, super service!
Een Klantvriendelijk bedrijf, ze denken graag oplossinggericht met je mee. Heb er goede ervaringen mee en wil ze zeker bij anderen aanraden. Fijn om zaken mee te doen!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid