facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor F.J.M. Piepenbrock

Adres: Kruidenhof 24 , Diemen 1112 PS, NL
Telefoonnummer: 020 699 5294
Stad: Diemen
Route: Kruidenhof 24
Postcode: 1112 PS



op zoek naar gerelateerd: piepenbrock toernooi, vof piepenbrock, keurslager diemen centrum
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vedder Keurslager Vedder Keurslager 1 km Ik heb zojuist 100 gram pastrami gehaald dat al verpakt was. Per 100 gram 2,95. Wat d...
Recensies
Ik heb net twee overheerlijke broodjes op tegen een goede prijs, ben helemaal verzadigd
Broodjes van 5 euro die slechts 30 sec in de magnetron gaan en nog steeds zacht zijn. Daarbij wordt er zonder handschoenen gewerkt en je vlees met blote handen op je broodje gedaan. Ik vond dit onhygiënisch, zeker omdat er tijdens het beleggen van mijn broodje werd gegeten met de blote handen. Verder hoef ik als klant niet te zien dat je de zalm uit plastic bakken haalt om deze bij te vullen. Dit komt een beetje goedkoop over en voelt niet als de “keur slager” kwaliteit. Hopelijk leren jullie hiervan.
Keurslager Piepenbrock is in Diemen toch wel een begrip te noemen. Personeel is vriendelijk en behulpzaam. Doorgaans haal ik hier heerlijke belegde broodjes voor de tussen de middag en de keuze is echt reuze. Af en toe haal ik een kant en klare maaltijd en die zijn ook erg goed en ruim voldoende. Prijs kwaliteit is top.
Bestel je een broodje kip 4,30 gaat de kip uit een klein sausbakje uit de koelkast de magnetron in , daarna zelf het brood de magnetron in Nog nooit gezien. Krijg je het warme broodje in een vlees zak. Kwaliteit heel ver te zoeken het smaakt ook nog eens niet vers , maar oud
We hadden broodjes besteld. 5 euro per broodje en dan krijg je een raar plastic verpakt bolletje. Slecht brood en de zalm was niet te eten. Het was oud. Het leek ook totaal niet op de foto's die we zagen. Dit is echt misleiding. Kwaliteit van de ingrediënten was erg laag. Bijna alsof ze de broodjes al een tijdje hadden staan. Ook hadden we Mac and cheese besteld en dat was gewoon pasta met tomaat. Je krijgt niet waar je voor betaald. Erg slecht.
prima biefstuk als je thuis Loetje wil nadoen. mijn zoon van 6 vond 't heerlijk
Niet slecht, ook niet goed. Afgelopen zomer een aantal lamskoteletten gehaald. Vlees was ten eerste bevroren. Na het ontdooien kreeg het een grijze kleur en begon het bedorven te ruiken. Dat was dus een enkeltje prullenbak. Wel een groot assortiment vlees.
Altijd heerlijke vleesjes, waarbij ik altijd handig bereidingsadvies krijg als ik het vraag. Zeer vriendelijk personeel, voel mij altijd welkom!
Tot 5 jaar terug werkte ik in de buurt en haalde ik er regelmatig broodjes of lieten we wat bezorgen. Vooral de Foccacia Turkey viel goed in de smaak. Nu net terug geweest, omdat ik in de buurt was en het broodje smaakte nog net zo lekker als toen! Prijs ook niet of nauwelijks veranderd voor zover ik me kan herinneren!
Ik heb vanmiddag 'warme' kip gekocht omdat mijn oog viel op de warme ronddraaiende kippetjes en daar had ik wel trek in. Toen ik in de auto zat en de eerste kip pakte was het gewoon koud. Ik vind niet dat je dit als Keurslager kunt doen! Als jullie dat wel vinden vraag ik in ieder geval om het te vermelden. Dan had ik de kip namelijk niet meegenomen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid