facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor EZbook.nl

EZbook.nl

Info

Jouw eigen boek maken binnen 5 minuten, vanaf oplage 1. Binnen zeven dagen in huis; kies zelf formaat, binding en papiersoort.

Geschiedenis

Je eigen boek maken vanaf oplage 1. Hard- of softcover, full color of zwart-wit in 12 formaten. Standaard binnen zeven dagen in huis; 24-uurs-spoedlevering mogelijk: bel dan met 035-888 0652 tijdens kantooruren.

Adres: Torenlaan 12 achter, 1251 GD Blaricum
Telefoonnummer: 035-8880652
Stad: Blaricum
Route: Torenlaan 12 achter
Postcode: 1251 GD



op zoek naar gerelateerd: EZbook nl review, Zelf hardcover boek maken, Eigen boek maken als cadeau, Zelf boek maken kind, Boek maken van PDF, Zelf boek maken knutselen, Boek maken met foto's en tekst, Boek drukken 1 exemplaar
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
NAU Uitgevers NAU Uitgevers 1 km Uitgeverij
Laren's Choice Laren's Choice 3 km Mooi zien, voelen, proeven, leven & beleven. Blog & Vlog Magazine. De smaak van 't Go...
Recensies
In 2017 kwam ik in contact met EZbook omdat ik mijn kinderboek wilde laten drukken. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik heel erg blij was met alle hulp, alle adviezen en zeker met het resultaat. Vol trots kon ik een doos met mooie en kwalitatieve boeken in ontvangst nemen. Nu jaren later, krijg ik een berichtje dat vanuit mijn website mij kinderboek is besteld. Ik begreep er niks van, want ik heb deze al jaren niet meer te koop staan. Schijnbaar toch wel, via zoekmachines kwam diegene op de link van de webwinkel en bestelde een boek, die ik helemaal niet meer in voorraad had. Ik nam contact op met EZbook, en na een leuk gesprek en wat zoekwerk vonden ze alle bestanden die toen ingeleverd waren en ik vroeg of er gekeken kon worden wat de kosten zouden zijn voor 1 exemplaar. Tot mijn grote verassing kreeg ik te horen dat ik mijn geen zorgen hoefde te maken, dat ze het erg leuk vonden dat ik na al die jaren weer contact met ze had opgenomen en dat ik in een ongeveer een week een gratis exemplaar van mijn kinderboek in de bus zou ontvangen. Wat een cadeautje om zo geholpen te worden! Het was toen een feest om met EZbook aan mijn kinderboek te werken en duidelijk is dat na al die jaren er niks is veranderd! Topmensen zijn het!
Fotoboek gemaakt. Via EZBook besteld. Snel, eenvoudig en super kwaliteit!
Helaas alles behalve een goeie ervaring bij EZbooks, het begon al met problemen met de levering, dit liet langer op zich wachten waardoor ik ook meerdere keren met het bezorg bedrijf heb moeten bellen. Vervolgens krijg ik 16 boeken binnen die totaal onbruikbaar zijn. Lettertype is amper te lezen, bij sommige pagina's zijn er woorden afgeknipt. Het bestand wat ik aanleverde was een bestand waar rekening gehouden is met de ringbinding. Het was een A3 met 2 A4 pagina's erin, het bestand is al meerdere keren uitgeprint als boek zonder problemen. Nu gaf de klantenservice medewerker aan dat het bestand verkleint had moeten worden, hier kon ik nog inkomen. Nog steeds vrij onduidelijk waarom het bij andere bedrijven wel goed ging maar ik probeerde het te begrijpen. Helaas was de manier waarop mijn contact verliep ook een reden dat ik een review wou schrijven. 3x over met een medewerker gesproken waarop ik de eerste 2 keer wet afgesnauwd door een mannelijke medewerker. Totaal onbegrip voor onze situatie toen ik hem probeerde uit te leggen dat ik natuurlijk niet heel erg blij was met het resultaat en dat ik graag een oplossing wou. Deze meneer zou mij terug bellen en dat is niet gebeurd, daarnaast was de manier waarop deze meneer wou dat ik het bestand zou aanleveren ook gelijk de reden dat het boek 2x zo duur zou worden dan bij de eerste druk. Wat dus betekend dat ez books absoluut niet goedkoper is dan de concurrent die WEL bij de eerste druk checkt of het er in orde uit ziet. Erg jammer, 250 euro aan boeken die nu in de prullenbak liggen. Ik raad het bedrijf helaas niet aan, dat alleen de druk niet goed was zou ik nog overheen kunnen komen als er naar een goeie oplossing was gekeken. 10% korting om vervolgens dus niet 250 maar 400/500 euro uit te geven kon ik niet inkomen. Medewerker die je afsnauwt en niet terug belt, levering die lang op zich liet wachten waar zelf achteraan gebeld moet worden. Voor mij geen ez books meer.
Afgelopen februari 20 boeken besteld. Snelle levering, maar helaas was de kwaliteit van de foto's erg slecht en 1 boek lag uit de kaft. Conctact opgenomen, maar we werden erg slecht geholpen. Na 3 maanden regelmatig contact proberen te krijgen, is er nog steeds geen oplossing. Bij het horen van onze naam aan de telefoon werden we 5 minuten in de wacht gezet. Er wordt vrijwel niet geprobeerd om contact met ons op te nemen. Slechte service!
Ze adverteren met spoedlevering, vandaar ook een bestelling geplaatst. Vandaag reactie dat spoedlevering niet mogelijk is. Met andere woorden, valse advertenties om klanten te lokken, maar voldoen niet. Ik heb het boek nog niet ontvangen, maar aan alle recensies te lezen, zal ik daar maar niet teveel van verwachten. GEEN AANRADER! Er zijn genoeg bedrijven voor drukwerk, kies een andere.
Inmiddels verschillende orders bij deze firma gedaan en ik moet zeggen dat er keurig en zorgvuldig werk wordt afgeleverd. Desgevraagd krijg je goede adviezen en een fout die achteraf nog in een order blijkt te zitten wordt soepel opgevangen, d.w.z. dat je in staat wordt gesteld deze in tweede instantie te corrigeren.
Enorm vriendelijke service. Levertijden zijn top. Prachtig resultaat!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid