facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Eyi Campers

Eyi Campers

Info

Verhuur en verkoop van campers

Adres: Dubbele Skeer 32, 1777 DV Hippolytushoef
Telefoonnummer: 0641973053
ln.srepmaciye@tcatnoc
Stad: Hippolytushoef
Route: Dubbele Skeer 32
Postcode: 1777 DV


Recensies
Wij hebben onze caravan laten transporteren en zijn zó meer dan tevreden! Onze banden bleken te oud, en meteen boden ze aan deze zonder meerprijs voor tijdens de rit te vervangen door banden van hun, erg fijn! Super vriendelijke mensen, super goede service, goede communicatie, alles goed geregeld. Aanrader om met hun zaken te doen!
Vorige maand onze nieuwe Fendt caravan gekocht bij Filip caravans. Onze Hobby kunnen inruilen. Allemaal netjes afgehandeld en doen wat ze afspreken. De caravan mocht nog een paar weken gestald blijven en vandaag hebben wij de caravan opgehaald. Caravan stond al helemaal klaar en hebben nog wat verdere uitleg gekregen. Wij zijn er blij mee en prima geholpen door al het vriendelijke personeel. Voor ons een aanrader!!!!
3 jaar geleden hebben wij hier een caravan gekocht. Ze hebben deze caravan naar ons huis gebracht, omdat het in hun planning past. Recentelijk heb ik en mijn vrouw met hun nog gesproken en ze wisten bijna gelijk om welke caravan het ging. Ook al willen wij zeker nog geen andere, maar af en toe kijken wij wel eens wat voor caravans ze hebben. Wat we zien is topkwaliteit. Ze vragen bij aanschaf van de caravan wel een klein bedrag, dit omdat er veel 'klanten' zijn die niks meer van zich laten horen. Dit is een eerlijk bedrijf, met goede service
plaatst onterecht een foto van de auto van mijn vriend online, dat hij een caravan zou gaan stelen, we stonden gewoon te wachten op een vriend. ondertussen door de social media wordt er nu precies gezien waar wij rijden, wat schending van de privacy is, en ook nog eens laster, melding bij de politie is gemaakt, wij gaan nu een dossier opbouwen. val lekker de echte criminele lastig ipv van normale hardwerkende mensen!!
We hebben door dit bedrijf onze caravan naar Spanje laten brengen. Wat een keurige service geeft dit bedrijf! Na telefonisch contact stond onze caravan al snel in Spanje. Alles tip top geregeld, overal aan gedacht en vriendelijke mensen. Als je een transport bedrijf zoekt voor je caravan, dan is dit zeker een aanrader!
Wij hebben van de verkoper een caravan gekocht die volgens de beschrijving in topconditie zou zijn. We vertrouwden de verkoper. Nadat we het huis hadden gebracht, merkten we dat de hele vloer zacht, vertrapt was. De verkoper vertelde ons dat we het zelf hebben gedaan. De verkoper weigerde met ons te praten. We vroegen hem om financiële compensatie - tevergeefs Advies voor kopers. Controleer de caravan, vooral de vloer, goed. Laat u ook de functie van het apparaat zien.
Het mag weer gezegd. We zijn wéér zeer tevreden en blij met de hulp bij de reparatie/vervanging van de waterpomp. Goede afspraken gemaakt, goede resultaten en geen té gekke prijzen. Weer bedankt.
Fijne en aardige mensen, hebben veel verstand en staan je goed te woord! Wij zijn super blij met onze dethleffs caravan. Volgende keer komen we hier zeker terug!
De caravan die we bekocht hebben is netjes naar het buitenland gebracht. Fietsen die mee moesten zijn netjes ingepakt in kleden zodat er geen beschadigingen in de caravan kwamen. Bedrijf komt netjes de afspraken na.
Betrouwbaar, komt op afgesproken tijd, betaald direct, heel vriendelijk zowel Meneer als Mevrouw. Het was prettig zaken doen . We wensen jullie veel succes in de toekomst
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid