facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor EyepaddysPictures

EyepaddysPictures

Info

Fotografie is m'n passie, de resultaten deel ik graag. Vaak voor de lol, soms in opdracht.

Geschiedenis

Evenementen, mensen, dieren, straatfotografie, landschappen, mijn voorkeuren zijn divers.
Soms werk ik in opdracht, tegen een zeer schapelijk tarief.
De foto's op deze pagina mogen gedeeld worden, mits de copyrightinfo intact blijft en de fotograaf vermeldt wordt.



"Bij Optiek Annette vind je mooie merkbrillen en zonnebrillen. We zijn gespecialiseerd in Zeiss maatwerkglazen en we gebruiken de beste merken contactlenzen.Met veel aandacht geven de specialisten van Optiek Annette u persoonlijk advies op maat voor het beste zicht."
Adres: Pinkstraat 15, 1541HC Koog aan de Zaan
Telefoonnummer: 0611335850
Stad: Koog aan de Zaan
Route: Pinkstraat 15
Postcode: 1541HC


Recensies
Topservice! Je wordt door Annette en haar collega's altijd goed en heel leuk geholpen. Maar hier werd ik even stil van.. ik heb een nieuwe bril bij Annette gekocht. Door mijn eigen schuld beschadigde een glas en moest ik een nieuwe bestellen. Annette berekende desondanks een enorme korting, dus ik was heel blij. Het glas zat er nog niet in, of ik maakte een val, en mijn bril was flink verbogen. Uiteindelijk brak er ook nog een neussteuntje af. Maar geen nood, Annette liet mijn bril door haar collega in Westerkoog repareren. Dat heeft hij keurig en bijna onzichtbaar gedaan. Toch wilde ik een nieuw monteur, omdat ik mijn bril dagelijks draag. Hetzelfde montuur was niet meer in dezelfde kleur verkrijgbaar, maar Annette kon wel twee andere kleuren bestellen. En die stonden gelukkig ook mooi. Toen ik wilde afrekenen, hoefde ik niets te betalen. "Een bril moet tegen een stootje kunnen", vond Annette, het viel onder de service. Echt fantastisch!
Al jaren als klant en voorheen werkgever bij Optiek Annette. Sinds oktober ben ik verhuisd naar Duitsland en ik kan gelukkig nog steeds mijn lenzen bij Annette aanschaffen!
Mijn bril kon bij Specsavers niet meer gerepareerd worden. Nogal gehecht aan mijn '60 montuur. Gelukkig kon ik bij Brilservice terecht. Voor een zacht prijsje mijn bril weer keurig gerepareerd. Helaas ligt het assortiment van Brilservice buiten mijn budget...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid