facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor EyeMovement Media Producties

EyeMovement Media Producties

Info

Een creatief audiovisueel productiebedrijf. Wij produceren en ontwikkelen professionele audiovisuele producties in allerlei soorten en maten.

www.eye-movement.nl
www.eye-movement.be
www.eye-movement.eu

Geschiedenis

EyeMovement is een jong en creatief filmproductiebedrijf. Met de ervaring en technische ondersteuning maken we voor u een film op maat. Film is een prima ondersteuning voor uw bedrijf! Wat dacht u van een bedrijfsfilm of een wervingsfilm voor nieuwe medewerker? Een film is een perfecte herinnering van bijvoorbeeld uw evenement, in welke vorm dan ook. Wij denken graag met u mee en laten de creatieve gedachten de vrije loop. Zo produceren wij naast evenementvideo's ook bedrijfsfilms, productvideo's, commercials, documentaires, reportages, beursvideo's, registraties, tv-formats en videoclips. Staat uw concept of idee er niet bij, neem dan vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Beeld zegt uiteindelijk alles...



"Een creatief audiovisueel productiebedrijf. Wij produceren en ontwikkelen professionele audiovisuele producties in allerlei soorten en maten."
Adres: Hagelkruisweg 2, 5993 SC Maasbree
Telefoonnummer: 06 57 02 8000
Stad: Maasbree
Route: Hagelkruisweg 2
Postcode: 5993 SC


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Videoproductiebedrijf Limburg
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
WOOTZ Media WOOTZ Media 25 meter Wouter heeft ons geholpen met de invulling van onze virtuele open dag door toffe film...
Recensies
De samenwerking met EyeMovement is ontzettend goed verlopen. Gezamenlijk zijn we tot een mooi resultaat gekomen cartoon-animatie. Het bureau is ontzettend professioneel en helpt je stap voor stap door het proces van het maken van een animatie heen. EyeMovement geeft daarbij goede tips en suggesties. Ook voor zichzelf leggen ze de lat hoog. Voor ons voor herhaling vatbaar. Technische informatie is voor onze huurders vertaald naar een toegankelijk filmpje.
Hele fijne samenwerking gehad met EyeMovement. Ze denken goed mee en komen met originele ideeën. Uiteindelijk mooie, professionele video's ontvangen waar we heel blij mee zijn. Een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid