facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Eye4Pearls

Info

Kettingen en armbanden van zoetwaterparels en halfedelstenen ✔ Eigen design ✔ Verkoop op afspraak, aan huis of op locatie ✔ Ook workshops sieraden maken.

Geschiedenis

Eigen design met zoetwaterparels en halfedelstenen die ik zelf inkoop in Azie. Ontdek mijn sieraden op www.eye4pearls.nl. Kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs!

Ik woonde 2 jaar in China waar ik mijn voorliefde voor parels en halfedelstenen heb kunnen uitbouwen.

Nu reis ik regelmatig naar China en Thailand om daar sieraden te laten maken en in te kopen. Je vindt daar prachtige materialen als zoetwaterparels, kristallen en halfedelstenen. De materialen zijn tijdloos en kun je eindeloos combineren met andere natuurlijke materialen.

Ik koop alles zelf in en doordat ik Chinees spreek verlopen de contacten goed en is de kwaliteit gewaarborgd.

Inmiddels heb ik in China ook verschillende workshops gevolgd en heb ik de diverse knooptechnieken ook zelf onder de knie. Dat betekent dat er altijd maatwerk kan leveren en jouw sieraad helemaal naar wens kan maken, bijvoorbeeld voor een speciale gelegenheid.

Tot slot kun jij ook zelf je eigen creativiteit kwijt bij de verschillende workshops die ik geef aan huis of op locatie door heel Nederland.

Houd voor de meest actuele braderies, ladies night of andere gelegenheid waar je mij kunt vinden de pagina in de gaten.

Adres: Ankersweg 57, 6123 AJ Holtum, Limburg, Netherlands
Telefoonnummer: +31610352721
Stad: Holtum
Route: Ankersweg 57
Postcode: 6123 AJ


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Invented for customers Invented for customers 183 meter Wij zijn Invented for customers, Ondernemend en gespecialiseerd in het leveren van...
Hout en Droom Hout en Droom 418 meter
Broadneudig Broadneudig 545 meter Broadneudig is 'n verhaal van passie en smaak. Je kunt in Holthum terecht voor Limbur...
Recensies
Veel keuze Je wordt er prettig geholpen Fijne mensen
Enorm gezellig en veel keus voor een mooie prijs!
Prachtige ontwerpen! Van zoetwaterparels en halfedelstenen die Monique zelf inkoopt in Azië. Dus heel gunstig geprijsd. Ben weer superblij met mijn nieuwe armbanden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid