facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Eye Wish Opticiens

Eye Wish Opticiens
"Bij Eye Wish Opticiens Almere - Buiten hebben we een ruim assortiment aan monturen en zonnebrillen van de allermooiste merken. Persol, Ray-Ban, Oakley, Tom Ford en nog veel meer. Bij ons kunt u terecht voor een bril of zonnebril op sterkte. Natuurlijk hebben we de beste contactlenzen, voor elke dag óf af en toe. Onze opticiens kijken niet alleen naar wat jouw ogen nodig hebben maar ook naar wat jij wilt uitstralen. We luisteren naar wat belangrijk voor je is, meten je ogen vakkundig op en geven je stijladvies. Ben jij aan een gratis oogmeting toe? Maak dan even een afspraak zodat we jou en jouw ogen zeker de tijd kunnen geven die ze verdienen. Of loop gewoon even binnen om onze prachtige collectie te ontdekken."
Adres: Marktstraat 4 , Almere 1353 AG, NL
Telefoonnummer: 036 531 0965
Stad: Almere
Route: Marktstraat 4
Postcode: 1353 AG



op zoek naar gerelateerd: Opticien Almere Stad, Opticien Almere Buiten, Opticien Almere Haven, Eye Wish Almere Stad, Beste opticien Almere, Eye Wish Maastricht, Eye Wish brillen, Het huis opticien Almere
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Vanmiddag langs geweest om mijn zonnebril goed te laten stellen, ondanks dat ik mijn bril hier niet heb gekocht super goed geholpen, ik kom hier zeker terug :
22 december 's morgens afspraak voor een nieuwe bril. Ik wilde graag mijn glazen behouden. Tijdens afspraak mooie bril uitgezocht. Glazen moesten worden bijgeslepen en ik had in de middag een kerstdiner. Wat moest ik zonder bril? Geen nood, de glazen werden exact op de nieuwe bril aangepast en ik werd na 2 uur gebeld dat mijn nieuwe bril klaar lag. Ik kon met mijn nieuwe bril naar het kerstdiner. Werkelijk een super service, mooie nieuwe bril, kwalitatief de glazen aangepast en dat op dezelfde dag binnen een paar uur. Nogmaals bedankt!!
Uitstekende zaak, wordt er prettig geholpen door het personeel. Eigenaar is deskundig, aardig en behulpzaam. Kom er al jaren en hoop er nog jaren een bril aan te schaffen
Keurig geholpen, oogmeting, daar is echt tijd voor genomen, goede voorlichting, mij goed geholpen met kiezen 2 monturen, ik ben dik tevreden met de brillen, en het personeel.
Gisteren weer eens naar Peyman Askari van EyeWish in Almere Buiten geweest om een nieuwe brillenkoker aan te schaffen. Helaas werkt Peyman niet op zaterdag de bofkont, wisten de twee lieftallige dames mij te vertellen en dus maar aan deze twee om een stevige koker gevraagd. Meteen werd uit de stelling een doos gepakt en twee brillenkokers voor m'n neus op de toonbank gelegd. Die mocht ik voor een glimlach gratis en voor niets meenemen. Zoals altijd een geweldige service. Kom er al jaren en zal ze ook nog jaren blijven lastigvallen. Kortom... een geweldige zaak met prachtige merkbrillen en daar bovenop ook nog een geweldige service! ‍
Zeer net personeel. Nooit teveel moeite om ff te helpen
Twee dagen voor mijn vakantie ging ik op mijn bril zitten. Ik kon op vrijdag om 15:00 nog bij Eyewish terecht voor een nieuwe bril voor op vakantie. Zeer goede service!
Ik ben langs geweest met me dochter voor oogmeting. Wat een onvriendelijk man die de oogmeting heeft gedaan. Het blijkt dat me dochter een bril nodig heeft. Na het vragen wat de waardes zijn gaf ie aan dat ze dat niet zeggen en dat we daarvoor een bril moeten kopen. De meting waardes kon ik kopen voor 39 euro mocht ik dit willen. Je kon hem volgens mij buiten horen. Zat bijna te schreeuwen en vond het niet leuk dat ik naar de waardes vroeg. Zeker geen aanrader. Begrijp goed dat ze geen meting willen meegeven. Volgens mij krijg je dit wel bij andere winkels en dat noemen ze service. Maar zou fijn zijn als je dit op een vriendelijke manier kan overbrengen. Wie weet had ik dan ook een bril gekocht.
Fijne winkel. Je krijgt goed advies en ze nemen de tijd voor je. De service is top! Zeker aan te raden.
Mijn bril ging stuk. Niet alleen had de opticien binnen tien minuten mijn bril gemaakt. Maar toen ik wilde afrekenen, hoefde ik niets te betalen. Ik stond perplex. Geweldige service en toen ik toch even tijd had ook naar hun monturen gekeken. Tenminste niet dezelfde geijkte saaie monturen maar veel kleur en variatie. Ik kom snel n nieuwe bril uitzoeken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid