facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Extreme Carstyling

Extreme Carstyling

Info

Extreme Carstyling is een bedrijf dat zich richt op het leveren van kwalitatief hoogwaardige performance auto onderdelen tegen zeer scherpe prijzen!

Producten

AP Suspension, Brembo, K&N, Green, Pipercross, ST Suspension, KW Suspension, Rieger, Bilstein, H&R, Remus, Sebring, Koni, Eibach, Apex, Cobra, Fox, Eisenmann en nog veel meer!

Adres: Graanmarkt 9, 1681PA Zwaagdijk, Noord-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 0228-760008
ln.gnilytsrac-emertxe@ofni
Stad: Zwaagdijk
Route: Graanmarkt 9
Postcode: 1681PA



op zoek naar gerelateerd: extreme carstyling contact, cargoods, extreme carstyling nederland, car style shop, carstyling shop, tuning parts, car styling webshop, car tuning shop
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
IVECO IVECO 665 meter Met recht een top garage. Met veel service en meedenken met de klant. Ik kom er nu 2 ...
Recensies
In december een set Depo achterlichten met zijknipperlichten besteld als cadeau voor mijn zoon. Achteraf bleek dat de verzending niet haalbaar was voor zijn verjaardag. De zeer vriendelijke verkoper nam de moeite om mij uitvoerig te informeren ivm de levering van de producten en gaf mij de keus om de bestelling te annuleren met restitutie van het aankoopbedrag. Ik heb besloten om er toch op te wachten en vandaag is de bestelling zoals beloofd binnengekomen, zeer goed verpakt en goed te volgen via de track&trace die mij toegezonden was. Kortom hulde aan de verkoper en zijn website en ik zou iedereen aanraden om bij deze man zijn/haar inkopen te doen aangaande autostyling, ik zal er zeker en vast nog gaan bestellen in de toekomst.
Ik had een aantal vragen over de producten die aangeboden worden op de website. De vragen stelde ik via de mail. Rob gaf snel en duidelijk antwoord. De klantenservice dus als erg prettig ervaren.
Miltek rvs sportuitlaat mini cooper s r54. Een hele mooie set, compleet met pakkingen en bouten/moeren. Past perfect. Eenvoudig te monteren.
Top bedrijf!! Al meerdere malen spullen besteld en elke keer gewoon netjes afgehandeld door Extreme Carstyling!! Gr koen
Een uitlaat van milltek besteld met een levertjes van 3-5 werkdagen dat werden er uiteindelijk 20 maar altijd goed te woord gestaan en mij op de hoogte gehouden. Levertijd was wel langer door de leverancier dus daar kan het bedrijf zelf niks aan veranderen maar als je snel je spullen wilt hebben zou ik adviseren even een belletje te geven of een mailtje te sturen.
Prima ervaring. Er was iets mis gegaan met mijn order, waardoor ik mijn order uiteindelijk niet gekregen heb. Kan gebeuren! Wel super netjes opgelost. Nadat ik gemaild had, vrijwel gelijk reactie terug met een passende oplossing! Uiteindelijk binnen 2dagen na mijn mail mijn geld terug gekregen. Ondanks dat deze order niet helemaal is gelukt zoals het had moeten gaan, zal ik in het vervolg alsnog deze webshop gebruiken/aanbevelen!
Komen afspraken niet na. Tot 3x toe toegezegd levertijd te laten weten binnen paar dagen. Bleek na 3e keer bellen, toch erg lastig. 1 telefoontje naar concurrent en die kon het binnen 3 minuten zeggen.
Luchtfilter K&N 33-2968 staat op marktplaats als zijnde leverbaar. Aangezien deze bijna niet meer leverbaar is eerst maar een mail gestuurd of deze echt leverbaar is. Wat blijkt, helaas NIET meer leverbaar. Blijft nog steeds staan op marktplaats als nieuwe topadvertentie. Is dit die geweldige service voor onze klanten?
Enorm tevreden met de service en klant gerichtheid. Beantwoorden de mails enorm snel en ook duidelijke communicatie. Eerst was de product evt niet op voorraad maar top geregeld door de medewerkers door het product direct te versturen vanuit de leverancier. 5 sterren waard nogmaals bedankt voor service en snelle levering van de Simons 3inch demper.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid