facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor EXTRA Personeel

EXTRA Personeel

Info

eXTRA is een gespecialiseerd bureau voor elektromonteurs. Als eXTRA medewerker werk je projectmatig bij diverse opdrachtgevers.

Geschiedenis

eXTRA elektrotechniek is een elektrotechnische detacheerder waar de mens centraal staat. Wij werken met een vaste ploeg van gediplomeerde en ervaren elektromonteurs die projectmatig uitgeleend worden aan opdrachtgevers. En we zijn trots op onze mensen. Ze worden gewaardeerd om wie ze zijn en wat ze kunnen. Ieder op hun eigen manier en op hun eigen niveau.



"eXTRA is dé specialist in Elektrotechniek. En omdat we gespecialiseerd zijn in elektrotechniek hebben we de mooiste bouwprojecten en de beste vakmensen voor dat werk."
Adres:
Telefoonnummer: +31851304967
Stad: Baarn


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Go Flexit Go Flexit 1 km “Wij verbinden de kern van medewerkers met de kern van organisaties” Daadkrachtig, e...
Buro via Naomi Buro via Naomi 2 km Buro ViaNaomi heeft een MISSIE: professionals die om wat voor reden dan ook op dit mo...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid