facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Extendum

Info

Extendum is het kennis- en adviescentrum voor MKB-accountantskantoren en hun klanten. Wij lossen elk ondernemingsvraagstuk op.

Geschiedenis

Extendum is hét kennis- en adviescentrum voor accountantskantoren met een klantenkring in het MKB.

Vanaf de start in 1996 heeft Extendum zich ontwikkeld tot een organisatie met ruim 400 kantoren. Vanuit ons kantoor in Soesterberg zijn wij landelijk actief. Onze senior adviseurs ondersteunen de aangesloten kantoren op verschillende vaktechnische gebieden. Daarmee kunnen de aangesloten kantoren hun rol binnen het MKB volledig waarmaken als hèt aanspreekpunt voor alle ondernemingsvraagstukken.

Met andere woorden: Extendum is de rechterhand van de accountant.

Extendum ondersteunt uw kantoor met accountancy-vaktechniek, kwaliteitsbeleid en -beheersing en opleidingen voor accountants en medewerkers. De ondersteuning en begeleiding is betrokken, praktisch van aard en geeft een ruggensteun op die gebieden, waar onze doelgroep zich meer generalist dan specialist voelt.

Voorbeelden hiervan zijn: Pensioen, Verzuimbegeleiding, Re-integratie, Personeel & Organisatie, Juridische vraagstukken, Fusie en Overname, Fiscaal advies en (alternatieve) Financieringen.

Al deze vakgebieden zijn bij Extendum aanwezig en staan ten dienste van de aangesloten accountantskantoren.



"Extendum is het kennis- en adviescentrum voor MKB-accountantskantoren en hun klanten. Wij lossen elk ondernemingsvraagstuk op."
Adres: Eikenlaan 10a, 3755CP Eemnes
Telefoonnummer: (088) 55 123 00
Stad: Eemnes
Route: Eikenlaan 10a
Postcode: 3755CP


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Extendum helpdesk, Novak, Extendum vacature, Extendum e-learning, VTB Extendum, PE portal Extendum, Nextendum, Extendum modellenbank
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vitaux Vitaux 1 km Vitaux is een organisatiebureau voor 'werk in de dierenbranche' en heeft 2 hoofdpijle...
As Bêste As Bêste 2 km
BNI Mauve - Eemnes, Nederland BNI Mauve - Eemnes, Nederland 3 km BNI Mauve in Huizen is het ondernemers netwerk voor zakelijke aanbevelingen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid