facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Exscheiding

Info

Bij een scheiding komt een heleboel kijken, zeker als er kinderen bij betrokken zijn.



"Bij een scheiding komt een heleboel kijken, zeker als er kinderen bij betrokken zijn. Het is een emotionele periode, of je nu gehuwd bent, samenwoont of als geregistreerd partner door het leven gaat. Door de kinderen zullen jullie ook in de toekomst aan elkaar verbonden blijven en het is dus van groot belang om zo duurzaam mogelijk uit elkaar te gaan, zodat jullie nergens spijt van hoeven te hebben en als ouders samen verder kunnen. Wij als scheidingsspecialisten helpen jullie met alle stappen in jullie scheiding.Onze aanpakBijzonder in onze aanpak is dat we onze gesprekken altijd met ons tweeën voeren. Twee horen meer dan een, zo vullen we elkaar aan. Zo zullen we in onze gesprekken veel aandacht geven aan het opzetten van een"
Adres: De Laurier 9, 5831 RP Boxmeer
Telefoonnummer: 0615365973
Stad: Boxmeer
Route: De Laurier 9
Postcode: 5831 RP


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Global Civiel Global Civiel 626 meter Management en Consultancy in de de Civiele Techniek
Novaedes / Van Overbeek Architecten & Constructeurs Novaedes / Van Overbeek Architecten & Constr... 650 meter Welkom op de facebook-pagina van Novaedes / van Overbeek Architecten & Constructeurs!...
Bol Adviseurs Bol Adviseurs 1 km Bol Adviseurs
ISOBrugman ISOBrugman 1 km Iso Brugman neemt voor Ambting autoschade Arnhem op het gebied van Certificering zove...
Fresh Next Fresh Next 2 km Fresh Next is het reclamebureau van het Land van Cuijk wanneer je op zoek bent naar e...
Recensies
Een top team! Hier is echt goed over nagedacht. We zijn erg fijn geholpen!
ik als kind zag er op tegen de scheiding, maar ik ben fantastisch geholpen!
Vooral de financiële afhandeling heeft ons ontzettend geholpen!
Fijn koppel denkt echt met je mee
Je denkt aan alle ellende die vaak bij een scheiding komen kijken. Per toeval kwamen we in contact met Ex scheiding van Saskia en Richard. Het voelde gelijk goed en vooral omdat er kwetsbare kinderen bij betrokken waren wilde wij het goed regelen voor allemaal. Dit klonk hun als muziek in de oren. Aan de slag. Onze scheiding is goed geregeld door deze twee fantastische mensen Saskia en Richard. Wat wij enorm fijn vonden dat het goed en evenwichtig geregeld kan worden voor beide ouders. Daar zijn onze kinderen ook enorm bij gebaat. Ook voor hun is dit goed en wordt er echt naar de kinderen gekeken. Dat voelt fijn want ouders van onze kinderen blijf je voor altijd. Wij zijn als beide ouders enorm dankbaar dat we het met Saskia en Richard allemaal tot in de puntjes goed hebben kunnen regelen.
Wij zijn erg tevreden over de afwikkeling van onze scheiding, Richard en Saskia hebben ons heel goed begeleid. Alles word tot in de puntjes geregeld. Hun adviezen en manier van werken is heel erg fijn!
Zeer vriendelijke mensen en helpen je echt goed.dik tevreden over exscheiding.
Zeer goede begeleiding Goed meedenkend Veel kennis in huis Kundig Alles goed geregeld
Prettig in omgang, goede service
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid