facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Express RK

Express RK

Info

Established to offer a clear, high-quality product to the consumer. Express RK stands for quality and customer-friendliness, and ensures that you have your product safely and quickly at home.

Adres:
Telefoonnummer: 0637422795
Stad: Oldenzaal


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Mediastap Mediastap 730 meter Een bedrijf van grootse klasse! Zeer behulpzaam en professioneel!
Recensies
Kapsalon kipdoner besteld, kleine portie/bakje, weinig vlees. Ik word er echt droevig van tegenwoordig. Belachelijke prijzen en kwaliteit is ver te zoeken.als er 12,50 voor betaald wordt, dan verwacht je wat smakelijks. Tenslotte is het aardappel schijfjes met wat kip met goedkope kaas erover. Bakje sla ernaast ook gewoon treurig. Daarnaast na 30 min, kreeg ik last van mijn maag. Mijn zien ze niet meer terug voor een bestelling. Ik vraag mij echt af of er überhaupt nog wel enigszins moeite wordt gedaan om een fatsoenlijke schotel te serveren
Helaas weinig positiefs te melden, prijs kwaliteit zeker niet in verhouding. Hamburgers, duur, veel sla, saus en augurk, burger en de black Angus van slechte kwaliteit. De kip loempia kwam zo uit de verpakking van Mora. Bestelling niet compleet geleverd, telefonisch niet bereikbaar. Eenmaal in de zaak waren de mannen daar wel welwillend. De eigenaar arrogant en niet oplossingsgericht, hij kan er immers niks aan doen dat onze norm voor eten zo hoog is, het is immers maar fastfood. Voor ons nooit weer.
Waar moet ik beginnen... Duur betaald helft niet bezorgd, telefonisch niet bereikbaar nergens vermeld toen we in de zaak waren was de eigenaar niet bereid om een oplossing te vinden voor onze slechte ervaring. Prijs kwaliteit is hier niet in evenwicht. Kip loempia was gewoon van de Mora uit de frituur
Heerlijk eten dank jullie wel
Top! Heerlijke grote burgers, veel friet en klantvriendelijk! Waar voor je geld en echte burgers waar je vol van wordt geen McDonald's kwaliteit! En de oude meneer die bezorgd, wat een topper!
De kwaliteit van het eten was erg uit verhouding met de prijs. Een simpele bestelling van een paar burgers was blijkbaar erg veel voor de tent, want we moesten wel 1,5 uur wachten op de bestelling. toen de bestelling eindelijk kregen was het niet op het niveau dat we gedacht hadden. De hamburger was erg slecht. Het was net een stuk karton met joppie saus in een verslapt broodje met sla. De prijzen zijn ook belachelijk duur. 7 euro voor een magere burger.
Het lekkerste stukje kip uit de omgeving, voor een scherpe prijs. Oja... Die enkele slechte recensies moet door corona komen, de dokter vertelde me dat het kan zijn dat je smaak en geur verlies kunt krijgen.
De kipburger was heerlijk en waar waard voor zijn geld. De bezorger is een geweldige man en altijd vriendelijk. Bestel hier zeker vaker.
Na een dagje shoppen in Oldenzaal, lekker uit eten geweest hier met ons gezin. Super lekker en vers. Onwijs leuke, gastvrije en gezellige nieuwe eigenaren. Echt waar voor je geld.. top restaurant
Ik had eten besteld via de site en nog geen half uur later was het al binnen. Vriendelijke bezorger marinus. Hij leek heer erg op de man van pow news die drank verkocht van huis.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid