facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Expo Houten

"Expo Houten behoort tot de top 5 van beurslocaties in aantal evenementen. De vier beurshallen bieden jaarlijks ruimte aan vele vak- en publieksbeurzen en is de perfecte locatie voor het organiseren van uw beurs. De kracht van Expo Houten ligt bij het kleine en betrokken team van enthousiaste ervaren medewerkers, de flexibiliteit en hoge mate van betrokkenheid.Naast de beurzen zijn de hallen ook geschikt voor congressen van maximaal 2.000 personen!Naast grote bijeenkomsten is Expo Houten ook uitermate geschikt voor kleinere bijeenkomsten."
Adres: Meidoornkade 24, 3992 AE Houten
Telefoonnummer: +31306349100
Stad: Houten
Route: Meidoornkade 24
Postcode: 3992 AE



op zoek naar gerelateerd: Expo Houten Tickets, houten modelspoorbeurs & modelbouw, expo houten, 10 december, Modelspoorbeurs Houten Agenda, 29ste editie internationaal therapeut, houten, expo houten, 19 november, Expo Houten geplande evenementen, Expo Houten pinautomaat, Meidoornkade 24 3992 AE Houten, Expo Houten Agenda 2023
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Beursrestaurant Expo Houten Beursrestaurant Expo Houten 48 km Vandaag eerste Covid-vaccinatie gekregen. Zeer goed georganiseerd. Alle aanwezige in...
Recensies
Centraal gelegen. Net genoeg parkeerplaatsen in de omgeving. Goede eet- en drinkgelegenheid. Ik was op de Euroscale modelbouwshow en -beurs. Goed geregeld en goede voorzieningen. De beurs was ook gezellig en veel te zien.
Goed bereikbaar, afdoende parkeerplaats met begeleiding. Entree was goed geregeld tijdens het Ferney event 2022. Alle gasten zijn mooi verwelkomt. Frisse en een schone toilet ruimte. Eten was top verzorgt en was lekker.
Goed kunnen vergelijken met elkaar campers van allerlei verschillende typen maar ze zijn wel erg groot om mee te maneuveren op kampongs en kleine weggen. Heb toch maar voor een bus camper gekozen 6 meter.
Big twin lijkt heel groot , maar valt erg tegen 1 keer maar nooit meer
Dit is een mooie lo locatie voor kleinschalige beurzen. Het is druk, maar niet te druk zodat je overal moet wachten. Catering is prima geregeld, is niet te duur en is van goede kwaliteit. Het massa-gevoel zoals een vakantiebeurs dat heeft ontbreekt hier, en dat is positief. Ze gaan er wel vanuit dat iedereen met de auto komt, want er is veel gratis parkeergelegenheid. De ov-verbinding bestaat uit een belbus en er zijn geen fietsenstallingen, dus dat is minder.
Goed bereikbaar, ook met openbaar vervoer. Voldoende parkeer gelegenheid. De locatie is rolstoelvriendelijk. Veel bekende partijen gezien zoals Microsoft, Citrix en Symantec. Het eten was goed, maar wel aan de prijzige kant. De meeste exposanten waren vriendelijk in de omgang maar waren duidelijk meer aan het verkopen dan exposeren. De keuze was reuze maar de vatiatie was absoluut niet om naar huis te schrijven. Het is een leuke ervaring maar hoop volgend jaar meer kleinere innovatieve exposanten te zien in plaats van de bekende enterprises die iedereen al kent.
Kom er eigenlijk alleen voor de reptielen en knaagdieren beurs, maar dan wel vele jaren. Dat is wel altijd prima geregeld. Grote hallen, genoeg parkeerplekken, voldoende schone toiletten toch ook niet onbelangrijk dacht ik en een restaurant met voldoende aanbod mocht je honger krijgen. Het is niet goedkoop maar dat is niets meer sinds Corona. Kortom tevreden over deze expo
Gezellige beurs met kleding, helmen onderdelen. Showbikes
Hele mooie camperbeurs, van alles wat. Minpuntje als je van ver komt zijn er geen toiletten en/of koffie mogelijkheden tot de echte toegang wordt verleend. Dat is pas na de controle. Groot gemis vonden wij. Parkeren is prima en gratis.
Mooie locatie centraal gelegen. Nette en verzorgde duivenbeurs. Entree 14 euro is duur, 10 euro is voldoende. Catering profiteert van de mensen 3,25 euro voor een half gevulde kartonnen kop koffie en dan heb ik het nog niet over de broodjes of andere versnapering.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid