facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Explect

Explect

Info

Als je ons wilt kenmerken dan zijn we vooruitstrevend, dynamisch en open. In de kern expediteur, maar bij Explect gaan we veel verder. Want we willen samen

Geschiedenis



Als je ons wilt kenmerken dan zijn we vooruitstrevend, dynamisch en open. In de kern expediteur, maar bij Explect gaan we veel verder. Want we willen samen met jou de wereld ontdekken en die verbinden.

Daarom organiseren we wereldwijd oplossingen, in allerlei soorten en maten. Zo kunnen we overal jouw goederen vervoeren, hebben handelsagenten en helpen we jou je netwerk en mogelijkheden uit te bouwen.

Want wij willen samen met jouw wereldwijd de mooiste verbindingen maken

Explore, Connect: Explect



"Wij zijn Explect. De nieuwe generatie expediteurs.Wij geloven namelijk in een nieuwe online logistieke wereld waarin je import en export wel op een doorzichtige manier kunt regelen. Of dat nu een doosje is, of een schip vol containers. Wij zijn graag je gids en gateway naar de wereld van internationaal transport, zodat The Sky The Limit is."
Adres: Albert Einsteinstraat 26, 3261 LP Oud-Beijerland
Telefoonnummer: +31(0)85 40 19 7 19
Stad: Oud-Beijerland
Route: Albert Einsteinstraat 26
Postcode: 3261 LP


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Van der Mark Van der Mark 641 meter Leukste en warmste bedrijf van Zuid-holland. Mensen die hier werken, laten je thuis v...
Peter Poort Transport B.V. Peter Poort Transport B.V. 1 km Voor al uw nationale en internationaal zeecontainer transport.
Mundo International Logistics Mundo International Logistics 2 km Zeer deskundig bedrijf, dat weet waar ze het over hebben, ontzorgend van a tot z! Exc...
Recensies
Heb ook andere geprobeerd, zat bij Berkman. Maar daar was ik totaal niet tevreden meer. Wist niet dat ze nog bestonden expediteurs die je echt willen helpen. Buiten dat hebben ze een slim systeem waardoor ik het ook zelf kan regelen in de avond naast me gewone werk. Top bedrijf.
Eind vorige jaar heb ik een partij fitness artikelen verzonden met Explect. In China werd het volume van deze lading door Explect vastgesteld op 9m3. Echter bij ontvangst constateerde ik dat ik maar 6m3 ontvangen had, 2 pallets minder dan op papier zou moeten, en hierover heb ik de dag van ontvangst contact opgenomen met Explect. Volgens Explect was dit onmogelijk en ik werd bot afgepoederd. Ervanuit gaande dat Explect met een vork meet en ik opgelicht was, begon ik aan het uitpakken. Echter bleek na 4 weken dat weldegelijk een heel aantal items misten. Ik heb hierover opnieuw contact opgenomen met Explect, en dit maal werd mijn klacht wel serieus genomen. Explect zou dit voor mij oplossen. 6 maanden en 100+ mails verder heb ik nog steeds mijn geld of spullen niet. Explect weigert mij te compenseren. Daar waar de fout meermaals toegegeven is. Volgens Explect weigert de loods een aantal documenten mbt de levering aan hun te verstrekken en is de loods in gebreken. Echter zegt Explect niets voor mij te kunnen doen aangezien de loods de claim afwijst. Explect neemt op geen enkele manier verantwoordelijkheid en verschuilt zich achter een loods waaraan zij een deel van de logistiek aan hebben uitbesteed. De schade, ca. 3000 euro. Toevoeging naar aanleiding van de reactie van Explect: Wat een teleurstellende reactie. Zoals meermaals besproken heeft de loods geen CMR en heb ik nooit getekend voor ontvangst. Ook het gestelde dat ik niet op vragen reageer is absoluut onjuist.
Ik ben als startende ondernemer onwijs door Explect op weg geholpen om mijn draai te vinden bij het importeren van goederen. Ik ben altijd keurig te woord gestaan en goed geholpen in verschillende situaties. Ik heb nu meerdere keren van hun diensten gebruik mogen maken, en zou Explect dan ook zeker bij andere aanraden!
Na herhaaldelijk slechte ervaringen met onze vorige partner, nu voor het eerste zaken gedaan met Explect. Het verschil is duidelijk te merken. Vanaf het begin tot het eind is de communicatie vanuit Explect snel en duidelijk geweest. Zowel de risico's als bijkomende kosten werden vooraf duidelijk met ons besproken. Onze verwachtingen zijn overtroffen en hopen snel weer zaken te kunnen doen met Explect.
Geweldig bedrijf met stuk voor stuk sympathieke en kundige werknemers. Wegtransport, containers, luchtvracht, ze weten overal vanaf en werken zich een uur in de rondte om te zorgen dat jij je spullen op tijd krijgt. Wil jij een handige tool om je transporten zelf te regelen met op de achtergrond een fijn en kundig team die al je vragen kunnen beantwoorden? Dan moet je bij explect zijn!
Wij hebben jarenlang met veel plezier met Explect samengewerkt. Weten hoe de logistiek werkt en komen altijd met een oplossing. Kortom een prima partij om mee samen te werken.
Explect is een onmisbare partner voor ons in het vervoeren wereldwijd. Ze denken altijd mee, zijn altijd vriendelijk en niks is teveel gevraagd. Naast alle persoonlijke contact is het platform ook erg prettig om mee te werken maar vooral inzicht te hebben.
Zeer tevreden over Explect. Doet wat het moet doen communicatie via mail ging vlot en snel. Op elke vraag antwoord. Zending is snel geleverd!
Perfecte service, mensen staan klaar om je te helpen
SCHANDALIG!! SCHANDALIG!! Wij hebben een bankstel laten transporteren door Explect. Over Een extra verzekering werd mij verteld,dat dat niet nodig was,aangezien er niks met de lading zou gebeuren en wij kwamen zwz al veel duurder uit dan verwacht uiteindelijk. Echter bij aankomst bleek de bank zware schade te hebben. Twee poten zijn gewoon afgebroken Nu na 2 maanden aan het lijntje te zijn gehouden,komen ze met een vergoeding van,let op €75,- !!! Terwijl de reparatie minimaal €1000,- kost. Hoe durven ze.. Doe geen zaken met hun . Zodra er iets mis gaat steken ze hun kop in het zand en laten ze je stikken. M.Daalder Almere
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid