facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Expert Zuidhorn

Expert Zuidhorn

Info

www.expert.nl/zuidhorn

Adres: Wilhelminalaan 6, 9801BD Zuidhorn
Telefoonnummer: 0594506100
Stad: Zuidhorn
Route: Wilhelminalaan 6
Postcode: 9801BD


Openingstijden

Maandag: 13:15 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Expert Gemert, Expert gelderland, Expert winkels leiden, Expert Deventer adres, Expert ruimt op, Expert witgoed, Expert winkels Groningen, Expert Amsterdam Openingstijden
Recensies
Slechte winkel niet heen gaan. Onvriendelijk personeel.
Wat een onvriendelijk personeel werkt hier zeg! Trouwens niet alleen onvriendelijk maar ook zeer onprofessioneel. Volgens de website zou er iets op voorraad moeten zijn wat er klaarblijkelijk niet is. Dus voor niets heen gereden. “Sorry meneer” is de enige oplossing die de “ervaren verkoper” biedt. Ik zou verwachten dat expert dan zou schakelen met een ander filiaal om mij als klant te behouden maar dat is merkbaar niet het belang van deze verkoper. Elkaar ook nog eens de les lezen onder ogen van de klant was voor mij de druppel om er in elk geval wat van te zeggen. De hulpbehoevende collega heeft echt z’n best gedaan om mij te helpen dus ik heb getracht om in elk geval mijn waardering daarin te laten blijken. Deze waardering is niet voor hem maar voor expert. Expert is mij als klant in elk geval kwijt.
Paar maand een dab+ radio gekocht. Jbl model handzaam en makkelijk mee te nemen. Werkt prima waar ik hem nodig heb. Ze hebben me prima geholpen zeer blij mee. Vandaag een combi oven gekocht. Advies dat ze gaven was uitstekend. Bij het afrekenen vroeg hij of de radio goed beviel. Top toch kennen ze hun klanten wel goed. Zeer tevreden.
Vandaag in de winkel langsgeweest om een strijkijzer die mijn moeder telefonisch heeft aangekocht te retourneren. Mijn moeder kan vanwege ziekte niet de deur uit en heeft daarom gevraagd of ik met de bon het strijkijzer wilde retourneren. Ik ben ontzettend onbeschoft behandeld. Er werd mij op zeer onprettige manier duidelijk gemaakt dat dit absoluut niet mogelijk was. Ik werd weggestuurd als een stuk vuil en moest maar contact opnemen met Expert. Ik heb gesproken met dhr Groendijlk en zijn zoon. Uiterst onprettige personen. Verdere stappen volgen uiteraard nog.
opmerking voor Jennifer van der Velde. Mevrouw kwam in de winkel om een nieuwe strijkijzer terug te brengen gekocht op 14-06-2022 met de opmerking, de punt van de strijkijzer was haar niet naar de zin, het bleek dat de strijkijzer in gebruik geweest was en deze was dus niet meer nieuw. Doordat het apparaat gebruikt was ,kunnen wij deze niet meer als nieuw verkopen, mevrouw begon over consumentenrechten enz.. maar ons punt was dat het een gebruikt apparaat was. mevrouw vroeg en vertelde ons over welke rechten zij als consument had, wij hebben toen gezegd dat ze haar rechten kon vinden op de Expert site. Mevrouw bleef maar aandringen en wij hebben diverse keren gezegd dat we verder niets meer voor haar konden doen. De mevrouw heeft zelf deze vervelende toestand over haarzelf uitgeroepen , aan het eind van het gesprek zei mevrouw ook nog dat het apparaat te zwaar was. Daarna heeft zij haar verhaal op het internet en ook de Partner zijn opmerking geplaatst, wij betreuren dit ten zeerste maar mevrouw was een ZEER opdringerig type die niet voor reden vatbaar was, ik heb haar later gebeld toen haar verhaal op internet stond met een vriendelijk verzoek om deze rare review van internet te halen, maar daar was ze niet toe bereid.
Fijne winkel, vlot geholpen en heel snel bezorgd.
Ontzettend slechte service. Regelmatig dingen gekocht en er was altijd iets mis mee. Daarna krijg je amper contact en blijf je bellen wanneer ze komen, wat er precies gebeurt is etc. Vervolgens krijg je een beste rekening onder een andere achternaam omdat ze je naam blijkbaar niet onthouden lees opgeslagen in hun eigen administratie hebben. Koop er nooit weer iets. Nu blijkt later dat ze een rekening gestuurd hebben terwijl de gebreken van het product binnen de garantie vielen, €80 kwijt.
Gisteren bijna een tv gekocht. Helaas vond het personeel nodig om mij geen directe aandacht te geven. Enkel kon de winkelmedewerker zeggen "niet aankomen he". De reden wat de man niet wist was dat er gekeken werd naar wat voor aansluitingen er achter op het tv zat. Persoonlijk wil ik graag de lokale ondernemen steunen ongeacht dat expert in sommige dingen erg duur is, maar als ik zo wordt bejegend zal ik er niet snel weer komen. Dit bezoek was een dikke onvoldoende. En naar een aantal meerdere verkeerd afgehandelde garantie kwesties zal ik niet adviseren om hier weer heen te gaan.
Product geleverd en geïnstalleerd zoals afgesproken. Communicatie/service kan beter.
Goede service bij het leveren van een koel/ vries combinatie. De oude werd retour meegenomen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid