facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Expert Zeewolde

Expert Zeewolde
Adres: Raadhuisstraat 30, 3891EB Zeewolde
Telefoonnummer: 0368700036
Stad: Zeewolde
Route: Raadhuisstraat 30
Postcode: 3891EB


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 21:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sonus Bonum Sonus Bonum 1 km This page by Sonus Bonum will keep you updated about the many developments in audio e...
AvH Audio AvH Audio 2 km Vertaald door Google XD Origineel Xd
The Production Group The Production Group 2 km The Production Group - Spectacular shows on demand.
Recensies
Bijna de deur uitgelopen omdat verkoper het in 1e instantie niet nodig vond om gebruik van artikel te laten zien. Toen ik weg wilde gaan deed hij dat alsnog. Jammer dat er niet wordt aangegeven dat er óók nog batterijen in moeten, ondanks de netaansluiting… kom je thuis achter en kan je wéér de deur uit …..
Super goede service en meedenken. Niet bij Coolblue bestellen maar de lokale ondernemer supporten. Als er wat is wil je hier gewoon binnen kunnen lopen.
Fijne zaak. Goede service. Nu even een probleempje met Siemens. Medewerker doet zijn best om het op te lossen Gaat om 50,00 euro teruggave na aankoop.vrieskast. Dagen bezig om.in het systeem te komen. Mij lukt het niet en ook de medewerker tot nu toe niet. Slechte zaak van Siemens
Geprobeerd een TV te kopen bij Expert Zeewolde. Wordt op de site van Expert aanbevolen en is daar ook gewoon te bestellen. Expert Zeewolde kan of wil deze niet leveren en verwijzen je naar een nieuwer en duurder model. Uiterst teleurstellend.
kan niet eens een ster geven helaas! maar blijkbaar moet dit anders kan ik dit niet posten. heb meer als duizend euro samen met mijn ouders uitgegeven daar en we komen steeds terug. eerst een chromebook waarvan adapter kapot gaat na enkele maanden. daarvoor teruggegaan toevallig deed ie het daar en thuis niet. ze geven ook nog toe dat ze vaak kapot gaan terwijl het een dure chromebook is. daarna een dure aircooler van 165,- euro die steeds rare geluiden maakt. eerste keer hebben ze hem ingeruild voor een ander. en die andere maakte weer geluid. daarmee teruggegaan en na een dag krijg ik een telefoontje dat er niks aan de hand is. ik vond het bizzar dus dacht bekijk het ik neem het gewoon op en laat het zien en horen. dat wilde zij ook een bewijs. in de winkel wilde ik het laten zien en horen en opsturen naar hun maar dat wilde ze ineens niet meer want ze geloofden mij wel ineens dat die aircooler geluid maakt. nu tijdens de hitte ben ik hem al een week kwijt waar ik erg boos om ben want heb hem speciaal aangeschaft omdat het zo warm word in huis doordat de zon hele dag erop schijnt. zeer ontevreden! en dit winkel raad ik zeker niet aan. Anthony
Maand geleden online een Miele stofzuiger gekocht. Bij eerste gebruik stonk deze, maar dacht dat dit misschien nieuwigheid was. Na een tijdje nog niet weg, dus even goed gekeken in de stofzuiger en zag vonken bij de motor! Even een appje gestuurd met het verhaal. Kon dezelfde dag langskomen, en heb zonder problemen een nieuwe meegekregen. Dat noem ik nog eens service! Expert, bedankt!
Fijne winkel. Goede service
Vandaag een hele goede uitleg gehad over televisies die bij onze wensen passen. Na de uitleg en de demonstratie hebben we 1 van de televisies aangeschaft. Ongeveer 2 uur na de aankoop werd de televisie al gratis thuus bezorgd. Kortom goede uitleg, klantgericht, klantvriendelijk en super service.
De kleinste en betaalbare 4K tv gekocht, zelfs met weinig geld hebben we eindelijk onze 12 jaar oude HD ready tv vervangen en wat een beeld, dat zelfs films van 30 jaar er schitterend uit zien!!! Zeer goed geholpen, 1 telefoontje en de laatste tv uit de folder werd voor mij appart gehouden. Alle vragen die we hadden gezien de techniek na 12 jaar niet stilstaat werd netjes beantwoord, oftewel nu gewend aan deze cultuurschok kon ik met een aanpassing met een HDMI control unit mijn 10 jaar oude Blu-ray speler draaiend erop af spelen en nu zie ik pas films in fullHD en wauw wat een beeld!!! HDMI heeft tegenwoordig hdcp 2.2 of 2.3 beveiliging erop waardoor de oude HDMI apparatuur niet zal werken, maar dit werkt perfect Mijn oude HUMAX 5300c heb ik zo aangesloten dat ik nu zonder maandelijks extra kosten fullHD kan opnemen, terwijl ik tegelijkertijd fullHD op een andere zender kan kijken. Alleen nog een optische en tulp omvormer en ik kan het geld via mijn bijna 20 jaar oude stereo versterker aansluiten. Oftewel met een kleine budget wat wij als gezin hebben, kan je heel ver komen Alleen je moet de moeite doen om erin te verdiepen voordat je wat koopt, alleen het kost veel tijd, maar zo kan je veel besparen gezien ik mijn baan ben kwijtgeraakt en zeker wil genieten zolang ik thuis zit gezien de aankomende 2e Corona golf mij kan beletten om snel een andere baan zien te bemachtigen Wel liep de tv vast op dag 1, maar door 1 telefoontje met de jongens van Expert, werd het probleem via de telefoon gemakkelijk opgelost! Anders werd de tv omgeruild voor een nieuwe! Dat noem ik nou service
De laatste 3 jaar geregeld een noodzakelijk bezoek gebracht aan de winkel. Zo ook de afgelopen 2 maanden. Voor een tablet en voor een inbouwkoelkast. Die had het nadat hij 6 weken stil had gestaan geen zin meer om wat te doen. Het werd geregels dat ik binnen een paar dagen een nieuwe kast ingebouwd had. Deskundig en vriendelijk personeel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid