facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Expert Winschoten

Expert Winschoten

Info

Expert begrijpt het



"Groot aanbod! Enthousiast en vakkundig personeel staat hier altijd voor u klaar!"
Adres: Langestraat 98-104, 9671PN Winschoten
Telefoonnummer: 0597-413021
ln.trepxe@netohcsniw
Stad: Winschoten
Route: Langestraat 98-104
Postcode: 9671PN


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: expert winschoten winschoten, ep winschoten, expert winschoten telefoonnummer, witgoed winschoten, expert winschoten contact, feikens winschoten, larmoyeur winschoten, expert stadskanaal
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Technisch Bureau Feikens B.V. Technisch Bureau Feikens B.V. 367 meter Over naar inductiekoken, dus onze groepenkast moest worden aangepast. Een advertentie...
Phone House Winschoten Phone House Winschoten 429 meter Zeer goed geholpen. Lader van mijn buurvrouw haar mobiel is dus defect.
Recensies
Doordat deze Expert winkel zowel aan de voorkant als aan de achterkant een ingang heeft, is de winkel zeer goed bereikbaar. Dit is een grote Expert winkel met een ruim assortiment en veel keuze uit elektronica en accessoires. Het verkoop team is vriendelijk en behulpzaam.
Goeie service en advies, helaas product dat ik zocht was niet leverbaar. Medewerkster had nog naar leverancier gebeld voor informatie maar helaas. Echter verder kijkend op de website zag ik het product wat precies paste naar mijn wensen, deze was nog op voorraad in hogezand.
Bezorgmoment werd telefonisch van te voren bekend gemaakt en er werd gevraagd of het uitkwam dat ze iets eerder langskwamen. Wasmachine binnen 15 minuten op z'n plek drie hoog, aangesloten en werkend. De oude wasmachine zonder problemen meegenomen. Vriendelijke bezorgers die goed doorpakken en uitstekend communiceren.
Kopen wat er is, werkt prima. Redelijk goed advies. Prijzen zijn zelden gunstiger dan elders, laat staan online. Maar communicatie is slecht. Je bestelt en moet er zelf dagelijks achteraan bellen om elke dag een andere smoes te krijgen waarom je bestelling er weer niet is. Alleen deze winkel of intern Expert probleem? Geen idee.
Wij komen hier graag voor onze elektro apparatuur. Naast de ruime keuze aan apparatuur is de service ook zeer goed te noemen. Worden altijd goed geholpen en krijgen waar nodig het juiste advies of service zodat alles altijd optimaal blijft werken en de beleving van de producten perfect te noemen is. Ook zijn onze producten netjes bezorgd en professioneel geïnstalleerd. Hiervoor komen wij altijd graag terug in deze winkel.
Super vriendelijk mensen kom hier graag
Uitstekende service. Vlotte en vriendelijke service bij bestelling via telefoon. Mooie actiekorting en keurige installateurs die vlot, vriendelijk en netjes de apparatuur afleveren, instellen en uitleggen. Zelfs kleine tips als "maakt u even een fotootje van de Pin-bon voor het geval die door ouderdom vervaagd". Complimenten!
Overal gezocht naar een draagbare speaker als verjaardagskado. Overal uitverkocht, via expert Twello gld. hier terecht gekomen. Binnen 5 minuten was bestelling rond, omdat hij in de winkel lag. Gewoon door een belletje en betaallink en een vriendelijke verkoper. Topservice bij deze vestiging.
Wil je waardeloos servers moet je na expert Winschoten gaan!! Mijn vader koopt er tv 1000 Euro. Vragen we sluiten jullie ook aan komen ze sluiten ze niet aan. Hebben niks verder bij zich. Ze zouden weer komen ik steets bellen mijn tel nr door geven als ze na bejaren huis komen mij bellen dat ik er drekt ben. Niks hoor je weer. ik weer bellen krijg je er zo slomme vrouwe voor ze weet niks kan niks Moet steets over leggen. Door hun zit hij paar dagen op ze kamer in bejarenhuis zonder beeld op op ze tv. Bedankt expert Winschoten top servers. Na mij zijn ze nu al wat meer vaste klanten kwijt. Kopen in gevolg wel bij Feikens
Goed geholpen, bakje koffie was lekker terwijl ze bezig waren met mijn oordopjes. Top winkel :
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid