facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Expert Twello

Expert Twello
Adres: Duistervoordseweg 11, 7391 CA Twello, Nederland
Telefoonnummer: 0571 271 346
Staat: Gelderland
District: Voorst
Stad: Twello
Route: Duistervoordseweg
Huisnummer: 11
Postcode: 7391 CA


Openingstijden

maandag: 13:30–18:00
dinsdag: 09:00–18:00
woensdag: 09:00–18:00
donderdag: 09:00–18:00
vrijdag: 09:00–20:00
zaterdag: 09:00–17:00
zondag: Gesloten

Recensies
Heb onlangs een inbouw koelkast naar alle tevredenheid gekocht bij Expert in Twello, uiterst correct behandeld en ze geven goede service als er iets aan makeerd, niets dan lof!
Fijne winkel eerst telefonisch contact gehad. Daarna in de winkel goed geholpen voor de nieuwe koelkast. Vakkundige monteurs die de koelkast netjes hebben neergezet en de oude meegenomen.
Vriendelijk en professioneel personeel. Je krijgt er advies om een technisch probleem op te lossen waardoor je soms geen nieuw apparaat hoeft te kopen, maar de volgende keer graag terug komt en wel iets koopt. Ook de bezorging en installatie van apparaten wordt vriendelijk en professioneel uitgevoerd, trouwens.
Expert twello super bedrijf, vanmorgen nieuwe wasmachine gekocht en vanmiddag draait hij al bij ons thuis. Zeker een aanrader om heen te gaan. Erg goed personeel en kennis van zaken, zowel in de winkel als de installatie monteurs.
Altijd een goede winkel, met top service
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid