facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Expert Servicecentrum Berlikum

Expert Servicecentrum Berlikum

Info

Expert Servicecentrum Berlikum repareert witgoed, klein huishoudelijk, audio, televisie, computers telefoons en tablets. Installeert en bezorgd goederen voor Expert Sint Annaparochie, Expert Franeker en Expert Bolsward.

Geschiedenis

Redder in nood bij storingen
In onze mooie winkels in St. Annaparochie, Franeker en Bolsward vind je een uitgebreid assortiment aan huishoudelijke apparatuur en elektronica. Nuttige apparaten als wasmachines, drogers, koelkasten, vriezers, ovens, magnetrons, stofzuigers etcetera. Apparaten die hun werk gewoon goed moeten doen. Daarop moet je kunnen vertrouwen.

In onze winkels haal je je hart ook op aan krachtige computers, trendy telefoons, hippe gadgets en prachtige beeld- en geluidsapparatuur. Helemaal van nu. Apparaten die je leven veraangenamen. Om heerlijk van te genieten. Vandaag, volgende week, volgende maanden en jaren.

Reparatie en onderhoud
Maar ... soms gaat het fout of vraagt je apparatuur gewoon om onderhoud. En dan, misschien wel juist dan, moet je ervan op aankunnen dat wij je uit de brand helpen.

Dat doen we vanuit ons servicecentrum in Berltsum. Daar zijn we helemaal ingericht op reparaties en onderhoud van consumentenelektronica en huishoudelijke apparatuur.

Komt je apparatuur niet bij ons (winkel of webshop) vandaan? Geen probleem. Onze specialisten weten er raad mee.

Adres: Bitgumerdijk 30b, 9041 CE Berlikum
Telefoonnummer: 0518-461206
Stad: Berlikum
Route: Bitgumerdijk 30b
Postcode: 9041 CE


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 08:30 - 18:00
Donderdag: 08:30 - 18:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Wytguod Wytguod 265 meter Heb 2 weken terug een vaatwasmachien bij hun gekocht met plaatsen gisteravond voor de...
Recensies
Enkele weken geleden contact gezocht via internet voor de reparatie van mijn vaastwasser. Online een duidelijke omschrijving gegeven van het probleem. De voorrijkosten zijn “40 euro” maar goed, wanneer er gelijk wat gedaan kan worden is dat prima. De monteur komt binnen en vraagt wat het probleem is, ik herhaal wat er online in het formulier staat. “De vaatwasser draait prima, maar word niet meer warm”. Ooh dan is de printplaat kapot, ik noteer het serie nummer en bel je terug voor de kosten, deze zullen tussen de 240 en 280 euro liggen. Binnen 1 minuut is de monteur dan ook weer weg. Waarna ik gebeld word dat de reparatie €256,- gaat kosten. Af gesproken hier over terug te bellen, dit twee maal gedaan zonder dat ik iemand te pakken heb gekregen. Promt valt vandaag de factuur op de mat voor de “voorrij kosten”. Dit hadden ze telefonisch ook direct aan kunnen geven wanneer ze het formulier hadden gelezen. Wanneer ik telefonisch aangeef dat ik het hier niet mee eens ben word er letterlijk verteld “Wij moeten toch ergens ons geld aan verdienen”. Waardeloze service.
Goed, snel en vooral ook vriendelijke geholpen bij het uitzoeken en plaatsen van de nieuwe vaatwasser door zowel de planning als door de monteur. Een aanrader!
Goed geholpen altijd en vooral goede service.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid