facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Expert Roden

Expert Roden
Adres: Wilhelminastraat 19, 9301 AJ Roden, Drenthe, Netherlands
Telefoonnummer: 050-5019400
Stad: Roden
Route: Wilhelminastraat 19
Postcode: 9301 AJ


Openingstijden

Maandag: 13:30 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Blokker Roden, Expert Zevenaar, Expert Heerhugowaard, Expert Hoorn, Expert Gemert, Www Expert de online shop, Expert gratis installeren, Expert Goirle
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
SoundLink SoundLink 969 meter Zeer professioneel bedrijf. Een aanrader!
Recensies
Zeer klantvriendelijk en hond vriendelijk
Nette winkel, vriendelijk en behulpzaam personeel, ruime keuze uit Elektronika
Je werd altijd klantvriendelijk geholpen door de eigenaar zelf Jaap, maar het personeel voor de telefoon zijn gewoon onbeschoften en die zo de hoorn er op gooien en je niet uit laten praten . En de eigenaar gaat daar niet verders op in en zegt gewoon weet niet wat ik hier mee moe doen nou sorry je personeel beter instrueren dat ze klantvriendelijk blijven voor de telefoon . Maar het gaat ze blijkbaar allemaal tegoed nou ze zijn mij als klant kwijt en koop er nooit weer iets dit is inmiddelds al de derde keer dat dit gebeurt ook al een keer in de winkel ,dus Jaap doe hier wat mee anders raak je op deze manier al meer klanten kwijt door bepaald onbeschoft personeel . KOOP HIER NOOIT MEER IETS HELAAS KLANTEN KWIJT WIJ FAMILIE ENZ .
Telefonisch gesproken over een reparatie, deze man kon niet fatsoenlijk communiceren. Omdat ik iets niet begreep en vroeg hoe het zat, kreeg ik opmerkingen als 'u luistert niet' naar mijn kop geslingerd. Erg denigrerend. Zo ga je niet met mensen om, laat staan je trouwe klanten. Wij maakten regelmatig gebruik van de diensten van Expert maar dat is nu voorbij.
Na drie jaar de tv kapot. Aan de telefoon proberen ze je al te ontmoedigen om langs te komen. Toch heen gegaan. Erg onbeschoft behandeld door het personeel. Ze gingen met drie man om me heen staan. Wettelijke garantie nee daar doen wij niet aan meneer. U wilt gewoon gratis een nieuwe tv. Etc. Ik koop hier nooit weer iets.
Prettige winkel met bekwaam personeel en goede service. Ik koop hier al jaren en vind het belangrijk een lokale winkel zo te steunen, zodat hij niet uit het dorp verdwijnt.
Goede winkel, vriendelijk personeel. Maar niet altijd het gevraagde product op voorraad
Expert Roden heeft goede service. Communicatie over een probleem zou nog iets verbeterd kunnen worden, maar de oplossing was top.
Hoewel iets duurder dan de grote ekectronica ketens koop ik hier toch veel van mijn spullen. Ze hebben veel artikeken, of kunnen ze snel bestellen. Ze zijn vriendelijk op een authentiek manier. De winkel oogt overigens nogal verouderd.
Zeer klant onvriendelijk! Onbeschoft personeel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid