facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Expert Ommen

Expert Ommen

Info

Expert Ommen is de elektronicazaak voor Ommen en omstreken. Wij hebben een ruim assortiment consumenten elektronica van de beste merken.

Geschiedenis

Expert Ommen maakt het kopen van elektronica tot een feestje ! U heeft de keuze uit een ruim assortiment consumenten elektronica van de beste merken. Altijd de nieuwste modellen, deskundig advies en de beste service. Wilt u artikelen laten bezorgen en installeren ? Geen probleem onze deskundige medewerkers staan voor u klaar.

Reparatie aan uw witgoedapparatuur wordt door onze eigen monteur bij u thuis gedaan. Een repartieverzoek kan gedaan worden telefonisch of via onze site: www.expert.nl/ommen/service/reparatie-formulier

Adres: Gasthuisstraat 3, 7731 DA Ommen (gemeente)
Telefoonnummer: 0529451406
Stad: Ommen
Route: Gasthuisstraat 3
Postcode: 7731 DA


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Assortiment Expert, Expert Hardenberg, Expert koelvriescombinatie, Expert winkels, Expert Mijdrecht, Expert XXL, Expert Doetinchem, Expert EK poule
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Expert Westerman Installatie Expert Westerman Installatie 25 meter Voor telefonisch contact: Jan Haasjes: 06-53443143 Bertus Veurink: 06-25364966 Werkt...
EP:Ommen EP:Ommen 102 meter Een fijne winkel. Je wordt er goed geholpen. Het personeel is vriendelijk en de servi...
Recensies
Prachtig nieuw Expert filiaal! Vriendelijke verkopers welke graag een passende oplossing aanbieden. Er is een ruime keuze uit elektronica en accessoires. Filiaal is goed bereikbaar en je kan gratis parkeren voor de deur.
Goede service pakketje in Meppel besteld maar niet op voorraad. Pakket door Expert Ommen opgestuurd. Zelfs zonder extra kosten. Snel ontvangen en zorgvuldig verpakt. Helaas ging DHL niet zorgvuldig met het pakket om. En waarschijnlijk daardoor stuk. Maar wederom zeer vriendelijk geholpen door Expert Ommen. Zelf DHL gebeld en Expert Ommen heeft dit verder met DHL opgepakt. Dit keer zelf naar de winkel toe gegaan. Expert Ommen zeker vertrouwd dat het wederom zeer zorgvuldig verpakt zou worden. Alleen helaas gaat DHL er anders mee om. En dat is jammer. Want deze winkel heeft het keurig en zorgvuldig verpakt en ook dat ik nu bij hun weer kon omruilen voor een nieuwe echt top. Zo bij zo mijn eerste keer dat ik daar in de winkel kwam. Ook winkel zelf keurig netjes. En vriendelijk personeel.
Zoals altijd nu ook weer: Prima service; vakkundige montage.
Hele goede winkel, vakkundig personeel die ook met je mee denken
Fijne ruime winkel. Goed advies en service
Ongeveer een jaar geleden een grote tv gekocht. Die doet het super. Maar inmiddels al een 3e nieuwe soundbar in Ongeveer een jaar tijd. Gaan steeds kapot.
Altijd behulpzaam en goede producten.
Prima service en snelle levering
Meest slechte klantenservice die ik ooit ergens heb gezien. 2x aan toe een soundbar gekocht en met beide waren technische problemen, prima. Maar vervolgens zeggen ze dan dat het je eigen schuld is en kunnen ze geen normaal gesprek met je voeren. Heb aangeven dat ik graag mijn geld terug wou zodat ik ergens anders kon kijken, maar dat was absoluut geen optie. Dus bepaald vriendelijk wordt je niet geholpen daar. Hoop dat andere mensen betere ervaringen hebben, maar de Expert in Ommen is voor mij persoonlijk echt geen aanrader.
klantvriendelijk, zeer correcte service
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid