facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Expert Neede

Expert Neede
Adres: Borculoseweg 17, 7161 GP Neede
Telefoonnummer: 0545 291 386
Stad: Neede
Route: Borculoseweg 17
Postcode: 7161 GP


Openingstijden

Maandag: 13:30 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00

Recensies
Prachtige en ruime winkel! Ik kwam er voor een smartphone en werd super geholpen door een mevrouw. Zelfs een kopje koffie gekregen tijdens het wachten op het plakken van de beschermfolie waarom zou je naar de stad rijden naar de grote ketens, als dit in de buurt ligt en je deze service krijgt?
Online een printer besteld, had net de bevestiging via de mail, en werd al keurig gebeld om een afspraak voor levering te maken. Levering ook keurig op tijd, printer is super. Al met al is alles keurig en discreet verlopen.
Geweldige service, nieuwe koelkast gekocht, gebracht en geplaatst en de oude weer meegenomen. Top, bedankt Expert Neede
Goede service en uitleg !
Fantastische Expert shop. Vriendelijk en deskundig personeel. Een voorbeeld voor andere winkels. Je bent daar echt klant en geen nummer. De service is uitstekend.
Helemaal tevreden over de nieuwe wasmachine. Deskundig personeel, uitstekend geholpen en keurig afgeleverd. Het is zeker de moeite waard om lokaal te blijven kopen.
Net een nieuwe wasmachine besteld goede uitleg vriendelijk professioneel personeel mooie winkel en niet te vergeten lekkere koffie
Fijne te kleine winkel. Te veel producten in een te kleine ruimte niet goed overzichtelijk. Kom naar Eibergen er staat een prachtig pand leeg.
Super service. Aardige eigenaar en hele nette monteur. Als je bereid bent íets meer te betalen, maar wel goede service belangrijk vindt: dan is dit het adres waar je moet zijn.
Prima winkel , deskundig personeel , duidelijke informatie over vergelijkbare producten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid