facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Expert Meijer

Expert Meijer

Info

Elektronicawinkel waar Beste Service, Deskundig Advies en Topkwaliteit centraal staan.



"Bij Expert Burgum geven wij u graag advies op maat, persoonlijke aandacht en hulp bij het vinden van het product dat aan uw wensen voldoet. Wij voorzien u graag van deskundig advies en de beste service, ongeacht het product dat u zoekt. Of het nu om een nieuwe airfryer gaat, een stofzuiger of een Amerikaanse koelkast, wij nemen de tijd voor u en voorzien u van persoonlijk advies!"
Adres: Schoolstraat 8, 9251 EC Bergum
Telefoonnummer: 0511-461400
Stad: Bergum
Route: Schoolstraat 8
Postcode: 9251 EC


Openingstijden

Maandag: 10:30 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 13:00


op zoek naar gerelateerd: Visser Witgoed Burgum, Assortiment Expert, Visser Burgum, Expert Dokkum, Oké-PC Burgum, Expert logo, Expert Hoorn, Mijn Expert
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Visser Burgum - Debesteapparatuur.nl Visser Burgum - Debesteapparatuur.nl 86 meter Echt goede service bij dit bedrijf, van aankoop tot aflevering/inbouw. Ook bij eerde...
Recensies
In maart een Bosch wasmachine gekocht. Bij bezorging bleek dat ik het showmodel uit de winkel kreeg. Hadden ze me moeten vertellen in de winkel want ik hou daar niet van. Iedereen zit eraan. Paar weken geleden lekkage. Bleek stukje uit rubberen band te missen bij de deur. Bellen en afspraak met monteur gemaakt. Telefonisch kreeg ik bevestiging dat dit onder de garantie viel. Vorige week kreeg ik rekening zonder aankondiging in de bus van 115 euro. Bleek dat het niet onder de garantie viel want was mijn eigen schuld. Hoe dan? Nog nooit last van gehad bij vorige machines en ben altijd voorzichtig en zuinig op mijn spullen. Kortom waardeloze service en nooit weer Expert Bergum!
Snel en goed geholpen. Had zelf al even naar merken, specificaties en referenties gekeken van een klimaatregelaar. Bij expert waren net 2 binnengekomen. Kreeg het apparaat met een korting- aanbieding mee waarvan ik niets wist. Top.
Nieuwe wasmachine aangeschaft. Uiterst deskundig advies gekregen bij het aanschaffen. Vlotte levering en uitstekende installatie service. Komen uit Leeuwarden maar rijden met alle liefde even naar Burgum.
Top winkel! Kwam vanuit Leeuwarden en je wordt behandeld als koning.. de deur werd zelfs even voor me open gedaan! Ik hoorde via klanten al dat Expert Meijer Burgum een hele goeie is en heb het nu zelf ook aan de lijve ondervonden.
Geweldige Service! Ons defecte product werd direct omgeruild voor nieuwe! Super snel opgelost! Goed bereikbaar via de app.
Na een kleine brand en veel rookschade is de winkel volledig opnieuw opgebouwd. De winkel is hierdoor erg overzichtelijk geworden. Veel keuze uit consumenten elektronica en accessoires. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Parkeren kan gratis voor de winkel.
Kocht altijd mijn spullen bij expert was altijd tevreden. Sinds de andere eigenaar is de service ver te zoeken. Komen afspraken niet na. Wordt je iets in je maag gesplitst wat je eigenlijk niet zoekt/wil. Heb je dan klachten over het product geven ze geen thuis! Hoor je niets meer van expert Instaleren wasmachine moest in 4x voordat hij te plek stond en gebruikt kon worden.nou ja gebruikt maakt vreselijke herrie bij gebruik,deur gaat wijd open als ie iets open moet blijven staan Maak je er melding van word beloofd dat je wat van ze hoort om het op te lossen NIET DUS Combi magnetron constant gedoe mee nu mee voor reparatie ipv thuis reparatie binnen de garantieperiode maar was er geen leentoestel wat wel afgesproken was, dus kon er weer zelf achteraan Uiteindelijk krijg je een gammel leen toestel zonder oven en instructie boekje Kun je er nog niets mee,Terwijl je aangeeft veel de oven en magnetron te gebruiken Inmiddels is mijn Combi magnetron een week weg.benieuwd hoe dit afgehandeld gaat worden!en binnen wat voor termijn. Al met al slechte service sinds andere eigenaar!!!
Expert Burgum is een perfect bedrijf Ik had problemen met mijn televisie kwamen ze heel toevallig bij mijn buren langs om een wasmachine te brengen.spraks ze aan op straat en toen vroeg ik of ze me konden helpen met een probleem met mijn Sony tv en ze hebben alles opgelost . het zijn Het is een super bedrijf. Ze wisten zelf nog wat voor tv ik hadt
Waar vind je dat nog? Onze diepvrieskast deed het niet meer.Expert Meijer in Burgum gaf advies om ook de nofrost diepvrieskast pas na 48 uur weer aan te zetten."Misschien dat hij het dan weer doet", zei ze. Ook leverden ze meteen een leenvrieskist bij ons af. Super service! Bedankt Expert.
Goede voorlichting en snelle afhandeling
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid