facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Expert Marum

Expert Marum
Adres: Hoornweg 78, 9363EH Marum
Telefoonnummer: 0594641214
Stad: Marum
Route: Hoornweg 78
Postcode: 9363EH



op zoek naar gerelateerd: Assortiment Expert, Expert XXL, Expert Roden, Expert Klazienaveen tv, Expert witgoed, Expert online
Recensies
Al een aantal jaren klant bij Expert Marum. Gisteren deed onze Samsung TV van 3 jaar oud het niet meer. Ze kwamen gelijk langs. De TV bleek niet stuk maar het netsnoer achter de TV en tussen de muur bleek los te zijn geschoten. Tja stom en onbenullig. Werd er weer ingedaan en klaar was het probleem. Geen voorrijkosten of servicekosten! Klasse service, volgende keer zien jullie ons als klant weer terug als we weer wat nodig hebben. Mvg Rico
Mooie Expert winkel met een ruim assortiment uit elektronica en accessoires. Winkel is goed bereikbaar en je kunt gratis voor de deur parkeren.
Prachtige mooie zaak en leuk personeel en goede service. Mijn man de heer hut en mij kopen er alles. En we wonen in Leek.
Super winkel klantvriendelijk mijn ouders kwamen vroeger al bij expert in Assen was vroeger lampe expert
Prima service koelkast gekocht en snel geleverd vriendelijk personeel. Hier ga ik in de toekomst vaker heen.
Vriendelijk en snel geholpen top
Prima service , hulp indien gewenst en artikel wordt besteld indien niet voorradig. Zeker een aanrader. Ook vandaag weer geweldig geholpen.
Vriendelijk geholpen door meneer. We hadden een hoofdtelefoon op internet gezien en deze besteld als cadeau. We werden gebeld dat deze helaas niet meer op voorraad was. Het kon worden na besteld. Wij hadden dat weekend het cadeautje benodigd dus kwamen we in tijd nood. Meneer gaf aan een aantal mooie alternatieven te hebben. Eenmaal in de winkel een goed alternatief gevonden en ingepakt. Bedankt voor het meedenken!
Superservice, Ben al jaren klant bij expert in marum. Je wordt altijd goed geholpen, duidelijke uitleg, en indien nodig wordt het thuis keurig geinstalleerd. En mocht er een probleempje zijn dan wordt het altijd keurig opgelost. Kortom een winkel met Superservice!
Prima service, en voor het dorp zeer waardevol je eigen electroniczaak te hebben. Zodat je bij problemen ff langs kan komen en ze je daarna helpen met je probleem op te lossen. En daar de tijd voor nemen en met je meedenken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid