facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Expert Lemmer

Expert Lemmer

Info

Wij houden je op de hoogte op het gebied van elektronica, gebeurtenissen in onze winkel en vragen jou regelmatig om je mening.

Geschiedenis

Eigen servicedienst voor reparatie en ondersteuning
Plotsklaps uw wasmachine kapot, en dan? Onze eigen servicedienst kan z.s.m. bij u langskomen. De reparatie van bijvoorbeeld uw wasmachine, TV of inbouwapparatuur wordt snel en vakkundig uitgevoerd. U kunt telefonisch bij ons een reparatieverzoek indienen of online het reparatieformulier invullen, wij nemen dan z.s.m. contact met u op.

Inbouw van witgoed, audio en meer
Geen expert in huis voor inbouw? Wij hebben de oplossing voor u: de Expert inbouwservice. Wij helpen u graag met het juiste advies in uw situatie en zorgen er voor dat u optimaal kunt genieten van uw aankoop. Onze bezorgers/monteurs zijn namelijk zo gespecialiseerd dat ze het aansluiten en installeren van ieder nieuw apparaat uit kunnen voeren. Wanneer er inbouwapparatuur ingebouwd en aangesloten moet worden, zullen wij voor u vooraf een offerte op maat maken. Het inbouwen van apparatuur blijft namelijk een heel precies maatwerk en wij willen niet dat u achteraf voor verrassingen komt te staan.

Bezorgservice
Heeft u een nieuwe wasmachine of televisie? Onze bezorgservice brengt uw aankoop netjes thuis. In overleg vinden we altijd een moment wanneer het leveren van het apparaat voor u het beste uitkomt. Vooraf bespreken we met u de situatie waarbinnen het product geplaatst moet worden en de kosten voor bezorging. Tevens kunt u met ons extra afspraken maken over bezorging op een etage, levering binnen 24 uur of op zaterdag. Wanneer u vooraf aangeeft dat uw oude apparaat afgevoerd dient te worden, nemen wij deze gewoon voor u mee terug. Net als de verpakkingsmaterialen van uw nieuwe apparaat. Zo weet u zeker dat u straks optimaal kunt genieten van uw nieuwe aankoop.

Productdemonstraties
Met regelmaat hebben wij specifieke productdemonstraties in de winkel. Wanneer u een product heeft wat u graag gedemonstreerd wilt zien, dan doen wij dit natuurlijk ook graag voor u. Afhankelijk van het product en de drukte in de winkel kunnen wij hier ook een afspraak voor maken, zodat we rustig de tijd voor u kunnen nemen en u kunnen voorzien van persoonlijk advies.



"Expert is dé klantgerichte vakspeciaalzaak in home-elektronica van de regio. Je vindt bij ons alle betrouwbare merken. Of je nu online bestelt of offline, je koopt altijd bij jouw lokale Expert-winkel! Wilt u artikelen laten bezorgen en installeren? Geen probleem! In veel gevallen is dat nog gratis ook! Expert is niet voor niets al 15 jaar de winkel met de beste service! TNS-NIPO."
Adres: Schulpen 9, 8531HR Lemmer
Telefoonnummer: 0514-561296
Stad: Lemmer
Route: Schulpen 9
Postcode: 8531HR



op zoek naar gerelateerd: Expert Joure, Expert Mijdrecht, Expert Emmeloord, Expert XXL, Expert winkels, Expert Hilversum, Expert Leerdam, Expert Goirle
Recensies
Vanmorgen contact gehad met een medewerker filiaal Lemmer. Wij kregen op de camping de tv niet aan de gang. Het probleem aan de medewerker uitgelegd. Hij heeft ons mondeling door de aansluiting geloodst. Met goed resultaat. Geweldig zo’n service. Nogmaals hartelijk bedankt.
Online vaak veel voordeliger, maar qua service en deskundigheid krijg je wel waar voor je geld. Update na een jaar; van 4 naar 5 sterren en wel gezien het feit dat ze wederom hebben laten zien dat klantvriendelijkheid voorop staat. Kapotte wasmachine en na telefonisch overleg een zeer snelle oplossing! Toppers.
Goede bediening in de winkel, goede bezorging en installatie van tv. Prettige medewerksters.
Prima geholpen. Snelle levering.
Goed geholpen. Snel geleverd.
Altijd goeie en deskundige service. Denkt goed mee. Soms is het er behoorlijk druk, maar dat is ook een goed teken.
Ik was opzoek naar een nieuwe vaatwasser, direct bij binnenkomst werd ik vriendelijk verwelkomt en kreeg ik goede keuze hulp bij het uitzoeken van de vaatwasser.
Je Wordt uit stekend geholpen
Wat ongelooflijk eerlijk personeel, en ook hetzelfde advies in Emmeloord gekregen. Wij verkopen u niet zomaar een printer, waarschijnlijk is het probleem uw laptop. En ja, laptop gebracht en 3 uur later opgehaald. Bedankt, de printer doet het en de combi magnetron bevalt ook uitstekend. Graag tot ziens
Filiaal uit eerlijkheid gewezen op afleveringsfout, ze hadden een veel duurder product bezorgd dan ik besteld had. Ptoduct omgeruild. Helaas kon er geen bedankje van af.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid