facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Expert landgraaf

Expert landgraaf

Info

Expert Landgraaf; Frans Schormans

Geschiedenis

Wij hebben de Beste Service, Deskundig Advies en Top Kwaliteit.

Adres: Korte hovenstraat 5, 6374GG Landgraaf
Telefoonnummer: 0455316748
Stad: Landgraaf
Route: Korte hovenstraat 5
Postcode: 6374GG



op zoek naar gerelateerd: Kreutz Landgraaf, Assortiment Expert, Witgoed Schaesberg, Expert XXL, Expert online, Expert Hellevoetsluis, Expert witgoed, Expert logo
Recensies
Woensdag 19 april 2023 een koelkast besteld bij Expert. Volgens de site donderdag geleverd door Expert Landgraaf. Helaas kon de winkel landgraaf niet leveren door te late bestelling volgens hun. Afgesproken om na het weekend te leveren. Dinsdag gebeld wanneer levering zou zijn. Deze moest nog worden ingepland. Hierover was ik al niet blij. Dit ook gezegd echter werd onvriendelijk benaderd en doorverbonden met de planning. Konden pas woensdag leveren. Gevraagd waarom ik er zelf achter aan moest gaan. Reactie, u was ook onvriendelijk tegen mijn vrouw ik annuleer de order en telefoon werd op de haak gegooid. Foei, slechte service, onvriendelijk. Geen reclame voor Expert.
Relatief kleine winkel met beperkt assortiment in 'showroom'. Vriendelijk personeel, snel geholpen en goede service met betrekking tot afleveren en inbouwen apparatuur.
Goede service,mooi op tijd geleverd,en je kan er altijd terecht voor vragen.Echt een aanrader
Goede en duidelijke uitleg bovendien vele vragen beantwoord bezorging netjes en vriendelijk
Geweldige service. Mijn moeder van 78 had haar tv kapot. De mensen van Expert Landgraaf hebben een leentoeatel neergezet en aangesloten. Daarna kwam de boodschap dat aanstaande zaterdag een speciale kortingsdag is voor tv’s. Nu een nieuwe tv uitgezocht met 20% korting. Mijn ma is super bljj. Geweldige service!!! Een echte aanrader.
Afgelopen 2 jaar zowel een grote Amerikaanse koelkast van samsung, een koffiemachine van DeLonghi en 2 platenspelers van Lenco gekocht. Ik ben zeer tevreden over service hier. Ik bestel niet online maar overleg eerst met medewerkers welke apparatuur voldoet en leverbaar is. Ze hadden me gerust ook duurdere koffiemachine kunnen verkopen, maar werd me ook eerlijk afgeraden vanwege overbodige functies die ik niet zou gebruiken. Nog steeds elke ochtend blij met deze DeLonghi.
100 euro betaald voor installeren maar niets installeren omdat de kaart nog niet geactiveerd was wat na 10 seconden al werkt. Weg waren ze. Zeer onvriendelijk personeel. Mooi verkooppraatje en daarna niet meer thuis zijn. Nooit meer.
Hier op maandag 13 december na lang aarzelen een soundbar besteld mooi verkoop praatje gehad dat deze betaald moest worden en dan kon deze besteld worden. Einde van de week was de levering... vrijdag nog altijd niks gehoord toch maar even gebeld: hij is bij de leverancier begin volgende week is die er... dinsdag nogmaals gebeld nadat ik niks had vernomen: geen idee wanneer deze geleverd word of dit nog voor de kerst word kunnen ze niet garanderen... bedankt expert Landgraaf....
Mijn ervaring kan ik niet in geschreven woorden uitdrukken
Wasmachine besteld die via deze winkel geleverd zou worden. 10 dagen verder helaas nog steeds geen wasmachine, heb de winkel 2 x gebeld,beide keren een ander verhaal en kunnen niet zeggen wanneer hij binnen komt. 3de keer winkel gebeld om bestelling te annuleren, krijg je niemand meer eraan, 20 minuten in de wacht gestaan en toen maar opgehangen. Dus maar via klantservice geannuleerd, willen blijkbaar geen geld verdienen. Dan maar naar de concurrent..
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid