facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Expert Klazienaveen

Expert Klazienaveen

Info

De beste bruin en witgoed winkel van Klazienaveen en omgeving.

Geschiedenis

Zoals u van Expert gewend bent, de beste prijzen, de beste service en vakkundige medewerkers.

Adres: Van Echtenstraat 1, 7891 LM Klazienaveen
Telefoonnummer: 0591312437
Stad: Klazienaveen
Route: Van Echtenstraat 1
Postcode: 7891 LM


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Kemco Klazienaveen, Koelkasten Klazienaveen, Expert XXL, Expert Doetinchem, Expert Wormerveer, Expert Noordwijkerhout, Www Expert de online shop, Expert IJsselstein
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Phonehouse Klazienaveen Phonehouse Klazienaveen 33 meter Winkel om 16.50 gesloten zitten binnen te praten. Zaterdag winkel tot 17.00 uur open ...
Recensies
Mijn moeder heeft vorig jaar in juli een nieuwe Samsung wasmachine gekocht bij de Expert in Klazienaveen. Nu zoekt ze al weken contact met zowel de Expert als de fabrikant, omdat de wasmachine stuk is. Maar geen van allen staan haar ter woord om samen tot een oplossing te komen voor het maken van de wasmachine. Zou fijn zijn als ze toch contact met mijn moeder opnemen, anders zullen er juridische stappen worden ondernomen.
Ik zelf gun de lokale ondernemer altijd net iets meer dan de grote ketens mits het prijsverschil niet te groot is en dat kunnen ze waarmaken bij de expert, goede service ze hebben de tijd en zijn vriendelijk. Ben al eens terug geweest met een defect en ook dit werd direct prima opgelost ondanks dat het bij een andere expert vandaan kwam. Zeer tevreden klant en kom ook altijd terug als deze service zo blijft.
Super zaak je wordt daar echt als mens behandeld en niet alsof je minder bent echt een aan rader
Vandaag geweest was er snel weer uit. Had kado gekregen op mijn verjaardag en werd gezegd dat het geruild kon worden. Was niet mogelijk . Zeer ontevreden hoe ik benaderd werd.
Afgelopen vrijdag naar Expert klazienaveen geweest om een tondeuse onderdeel voor mijn scheerapparaat te kopen of bestellen. Ik ben al jaren vaste klant bij de expert in klazienaveen,maar deze medewerker vond het te veel handeling/werk om deze onderdeel te bestellen! Mij werd gezegd,dat ik beter een nieuwe scheerapparaat kon kopen,terwijl ik deze nog maar 2 jaar heb en meer dan 100 euro koste kompleet met schoonmaak atributen. Ik heb inmiddels een onderdeel kunnen bestellen van 8,95 + 4,95 verzendkosten.ik kan er niet bij dat je op deze manier als vaste klant wordt behandeld.Vanaf vandaag kom ik dus nooit weer in deze winkel,want je kunt het beter via internet bestellen,terwijl ik altijd liever naar de winkel ga. Service bestaat hier niet meer.
Vaatwasser kapot , even langs de expert ff babbelen over een nieuwe, leuke prijs en klantvriendelijk
Ik vind dit een hele slechte service je besteld een wasmachine. Vervolgens kies je voor de opties dat ze hem komen installeren en je oude wasmachine meenemen waar je voor betaald En vervolgens lukt het niet met installeren want hun hebben het druk laten je nieuwe wasmachine staan en nemen de oude niet mee terug nou daar heb je nou dik voor betaald.
Dat was zeer goed.Ben heel blij met mijn hand stofzuiger.Wil Expert Klazienaveen nog even be danken voor de Thee die wij daar aan geboden hebben kregen.Komen binnenkort zo weer bij U terug.Wou nog zo'n smalle ventilator met afstands bediening van U hebben ik kon dat helaas niet mee krijgen,wij waren toen met de Taxi. Met vriendelijke dank.Mevr Bijlsma uit Emmer Compascuum
Snelle hulp en voorlichting. Jammer dat ik het kerstcadeau vermeld in hun folder niet kreeg en dat er maar 1 stofzuigerzak bij de aangeschafte dure Miele zat. Beetje karig.
Vriendelijk personeel. Goed geholpen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid