facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Expert

Expert

Info

Expert.nl heeft een ruim assortiment consumenten elektronica van de beste merken. Altijd de nieuwste modellen, deskundig advies en de beste service.

Geschiedenis

Expert maakt het kopen van elektronica tot een feestje! Wilt u artikelen laten bezorgen en installeren? Geen probleem! In veel gevallen is dat nog gratis ook! Expert is niet voor niets al 15 jaar de winkel met de beste service! (TNS-NIPO).



"Ons doel is om toonaangevend te zijn in Nijkerk voor Service en Kwaliteit. Oplossingen in bruin- witgoed en vervangingsmarkt keuken inbouwapparatuur. Met onze eigen Technische dienst zijn wij in staat om allerlei problemen adequaat op te lossen."
Adres: Gildenstraat 7, 3861 RG Nijkerk (gemeente)
Stad: Nijkerk
Route: Gildenstraat 7
Postcode: 3861 RG



op zoek naar gerelateerd: expert webwinkel, expert winkel zoeken, expert winkel, expert aanbiedingen, expert elektronica, expert tv, expert folder, expert winkels
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
DBS Audio Producties DBS Audio Producties 751 meter Specialist op het gebied van zowel Car Audio en HiFi. Exclusieve audio ontwerpen, ins...
Always connected Always connected 865 meter De online shop voor al jouw draagbare media! Denk aan bijvoorbeeld hoesjes, opladers,...
Recensies
Voor Expert Nijkerk doe ik graag een hele omweg. Er zijn een heel aantal Experts dichter in mijn buurt, maar ik ga voor Jan en zijn mensen. Altijd even behulpzaam, altijd word ik SNEL geholpen, bij mij thuis of in de winkel. Alleen al in de winkel te zijn is voor mij een feest!
Super toffe winkel!! Mooi, strak en zeer netjes!! Personeel met kennis, en super vriendelijk en service gericht!@
Hallo expert printer netjes op tijd bezorgt en oude meegenomen . alles volgens afspraak ok ben er blij mee !!!!!
Hier wordt je geholpen zoals dat eigenlijk bij iedereen zou moeten. Vriendelijk en personeel die verstand van zaken heeft. Veel keuze en groot assortiment.
Mooie grote Expert winkel, is ruim opgezet en heeft een ruime keuze uit elektronica en accessoires parkeren kan om de hoek, waardoor de winkel goed bereikbaar is.
Geweldige service gekregen van Expert + Delonghi! Mijn 4 jaar oude koffie apparaat ECAM 22.110.B kreeg wat problemen met de stoomdruk etc.. Vanwege duurzaamheid wil ik niet alles gelijk nieuw kopen. Expert Nijkerk zei "zet hier maar neer, we kijken er naar". Toen dat ingewikkeld werd hebben ze Delonghi erbij gehaald. Ondanks dat het apparaat officieel was afgeschreven heb ik een bijna compleet gereviseerd apparaat terug voor weinig geld. Helemaal top!
Wat een fijne winkel, ruim een halfjaar geleden een nieuwe TV en Amerikaanse koelkast laten plaatsen en vandaag was de oven aan de beurt. Ziet er weer super mooi uit!
Goede service, de volgende dag alles netjes thuis bezorgd
Na ruim een jaar kregen wij problemen met onze Samsung TV en heb veel contact gehad met de Samsung klantenservice. Na 4 maanden uiteindelijk terug naar de winkel gegaan omdat Samsung het liet afweten en geen oplossing kon bieden. Die hebben de TV opgehaald en geprobeerd het probleem op te lossen. Na een paar weken nog geen oplossing vanuit Samsung. De medewerkers Mitchel heeft mij steeds op de hoogte gehouden, maar helaas geen oplossing. uiteindelijk hebben zij Expert Nijkerk het "probleem" opgelost dmv het aankoopbedrag volledig terug e geven en een andere tv uit te zoeken. Inmiddels gedaan en wachten met spanning op onze nieuwe tv. Klasse service waar Samsung nog wat van kan leren...ga zo door mannen en vrouwen
Slechte service, gekozen voor expert omdat ze een eigen bezorgdienst hebben. Je krijgt netjes een berichtje we komen tussen een bepaalde tijd. Als je vervolgens erop reageert kan niks en om de snelheid er in te houden sturen ze het zomaar op per post. Blijkbaar te moeilijk om telefonisch contact op te nemen met je klant om te overleggen. Tenslotte probeerde de klant dat wel vanuit zichzelf zodat jullie niet voor een dichte deur staan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid