facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Expert Harlingen

Expert Harlingen

Info

Wij begrijpen het en lossen het op. Voor al uw consumentenelectronica en huishoudelijke produkten. Ook reparatie van laptops e.d.

Adres: Voorstraat 80, 8861 BP Harlingen
Telefoonnummer: 0517-412887
Stad: Harlingen
Route: Voorstraat 80
Postcode: 8861 BP


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Assortiment Expert, Expert ELECTRO, Expert XXL, Expert logo, Mensonides Harlingen, Expert Mijdrecht, Expert Rotterdam, Mijn Expert
Recensies
Nette winkel, vriendelijk personeel, ruime keuze consumentenelectronica. Parkeren kan om de hoek waarmee de winkel goed bereikbaar is!
Zeer goede service ,was in korte tijd geslaagdvoor een nieuwe printer
Nieuwe vaatwasser binnen een dag geleverd en geinstalleerd op zaterdag! De goede service blijft!
Filter miele airclean plus foutief verkocht als HEPA filter, twee keer zo duur 30 euro. Dit kwam door een foutieve prijs op de Website van Expert nederland. Verschil is teruggestort.
Expert Harlingen is voor ons de EXPERT van de eeuw. Heel goede adviezen, geheel op ons gespitst en onze portemonnee. Vriendelijke medewerkers, die zeer deskundig zijn, helpen je met alles , waar wij geen verstand van hebben. waar vind je dat nog? Een dikke pluim!
Nog een echte 'ouderwetse' familiezaak waar men de klant kent en ook alles in het werk stellen zal om deze te helpen. Service verlenen is belangrijker dan geld verdienen lijkt het en dan ben je goed bezig. Als de gevraagde dienst in de mogelijkheid ligt van Barend en team zal men er alles aan doen om deze ook te verlenen. Vertrouwde winkel waar ik liever 25 euro meer uitgeef voor deze service dan 'voordelig' en anoniem kopen in een gigantische winkel als bijvoorbeeld de Mediamarkt.
Ben al jaren klant bij expert in Harlingen tot alle tevredenheid,vriendelijk hulp nemen de tijd voor uitleg en installeren,bij problemen zoekt het personeel voor een oplossing,met een glimlach,zeer tevreden.
Fijn bedrijf met klantvriendelijk, meedenkend personeel. Ook is men bereid om in het redelijke mee te gaan met internet prijzen. Of men biedt een beter product aan tegen vrijwel de gangbare internet prijzen. Kortom, Top!!! En........ Vlotte levering!!!
Onlangs een wasmachine gekocht daar. Telefonisch besteld, dezelfde ochtend geleverd en geinstalleerd. Wat een top service. Hier kom ik zeker terug!
Prima zaak voor consumenten elektronica. Aanvaardbare prijzen. Goede service.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid