facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Expert Hardinxveld

Expert Hardinxveld

Info

Expert begrijpt 't. Bij Expert Hardinxveld-Giessendam staat namelijk alles in het teken van klantvriendelijkheid. U kunt bij ons in de winkel op uw gemak de nieuwste producten bekijken en vergelijken.



"Wij zijn een echte Expert in de verkoop van home-elektronica en onderscheidend in het ontzorgen van onze klanten. Wij staan bekend om onze service zowel in de winkel als bij de klanten thuis. Het hele jaar door hebben wij mooie producten en scherpe aanbiedingen. Onze verkoopadviseurs en buitendienst medewerkers staan dagelijks voor u klaar om u te voorzien van gepast advies op maat over oa wasmachine, wasdrogers, TV, Audio, computers, Inbouw vaatwassers, koelkasten, vriezers en nog veel meer. Kom bij ons langs, we ontvangen u graag en de koffie of thee staat klaar zodat we u kunnen voorzien van het beste advies op maat. Expert Dukel"
Adres: Stationstraat 29, 3371 AX Hardinxveld, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 0184-612425
Stad: Hardinxveld
Route: Stationstraat 29
Postcode: 3371 AX



op zoek naar gerelateerd: BCC Sliedrecht, Expert Zevenaar, Expert logo, Expert Heerhugowaard, Expert Gemert, Expert Hoorn, Www Expert de online shop, Expert gelderland
Recensies
Zojuist een ‘leuke’ ervaring met iemand van EXPERT!! Chauffeur ‘gooit’ z’n bus midden op de doorgaande weg. Minstens 20 minuten staan wachten. Komt hij eindelijk aan gewandeld…staat hij je niet eens fatsoenlijk te woord maar wordt je gewoon aan de kant geduwd omdat je met 1 voet op z’n steek kar staat om een antwoord z’n asociale parkeer actie te krijgen. Voor ons dus NOOIT meer iets van EXPERT!!! Bellen heeft ook geen zin want er wordt niet opgenomen. Top reclame hoor zulke chauffeurs/bezorgers.
Als reactie op review van mw vd Broek: Ik ook stond vandaag zo'n 15 minuten te wachten op dit busje. Zelfs met de motor kon ik er niet langs. Nog afgestapt en rond gekeken maar nee hoor...niemand van "Expert" te zien hoor. Ben toen maar omgekeerd. Kan je toch niet maken? Klantvriendelijk? Dacht het niet...als je zo met de buurt omgaat.
Prima service, tot in huis!
Normaal aardig tevreden over Expert. Laatst advisering nodig, vandaar geen google maar een echte winkel dit keer. Het werd helaas erg druk na mij, de dame haar ergenis om het feit dat ik advies nodig had was van haar gezicht af te lezen. Op mijn aangeven dat het druk was snauwde ze bevestigend. Op mijn aarzelend aangeven dat ik dan toch maar googlen ging draaide ze zich om en liep weg. Zó onbeleefd en telerustellend, ben er nog boos om! Van mijn kruin tot tenen was te zien dat ik wél advies wilde, geen uren, gewoon wat tips. Wat kon ik er nou aan doen dat ze alleen stond en er na mij 6 klanten binnen stapte?!? Dan zeg je op zn minst dat de drukte je spijt of je me straks helpt?!?
Spijt van aankoop bij deze plaatselijke winkel. Mevrouw van de winkel is niet in staat te luisteren, praat wel veel. Eerder agressief en niet meewerkend. Bij klachten geen overleg mogelijk. Spijt! Dan toch maar via internet.
Vriendelijke medewerkers die de tijd nemen om je te woord te staan en je nog producten willen uitleggen. Niet gelijk het duurste je aansmeren. In deze tijd gun ik het de lokale ondernemers en daarom mijn magnetron hier gekocht. Ik koop hier vaker mijn witgoed kan deze zaak aanraden.
In corona tijd een vaatwasser gekocht en die kon gewoon ingebouwd worden. Veel grote firma's laten het momenteel afweten en bouwen niets in. De monteur kwam op de afgesproken tijd en heeft de inbouw netjes uitgevoerd. Prima service.
Het grappige aan deze Expert is dat familie Dukel om het hardst staat te huilen over online elektronica giganten als coolblue en bol.com, maar dat ze er tegelijkertijd alles aan doen dat je daar ook daadwerkelijk bij deze zaken gaat bestellen. Onvriendelijke behandeling is meer regel dan uitzondering. Tweede ster is uit medelijden. Gewoon iets beter je best doen!
Enthousiaste en vriendelijke medewerkers met humor. Werd bij het afrekenen nog verwend met een soort corona pretpakket, iets wat ik tot nu toe nergens ben tegengekomen!
Snelle service, geen moeilijk gedoe. Mensen die weten wat je nodig hebt en hier ook moeite voor doen. Assortiment niet heel erg uitgebreid vooral het kleine spul wat je lokaal haalt. Wel een ruim aanbod aan TV's etc, maar die koop je toch online.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid