facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Expert Goor

Expert Goor

Info

Expert Goor

Geschiedenis

De home-elektronica specialist van de Hof van Twente. Wij staan voor u klaar met vakkundig advies, uitgebreid assortiment en de beste service!

Eigen Technische Dienst

Adres: Voorstraat 2, 7471BZ Goor
Telefoonnummer: 0547272958
Stad: Goor
Route: Voorstraat 2
Postcode: 7471BZ


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 20:00
Zaterdag: 09:00 - 16:30


op zoek naar gerelateerd: Assortiment Expert, Expert XXL, Expert Hellevoetsluis, Expert logo, Expert Heerhugowaard, Expert Wormerveer, Expert online, Expert Baarn
Recensies
Strakke en keurige service. Besteld voor zaterdag en gelijk in de ochtend geleverd. Koelkast en diepvries zijn ruim en zien er mooi uit!
Deze Expert winkel is een jaar geleden verbouwd en ziet er erg fraai en overzichtelijk uit Ruime keuze uit elektronica en accessoires, zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Parkeren kan gratis voor de deur.
Hier online een strijkijzer uit de hogere prijsklasse besteld. In plaats van 1 dag van beloofde levering, duurde het 4 dagen. Na aankomst van het pakket, bleek het strijkijzer op meerdere plekken beschadigd. Ik kon het toestel retourneren na telefonisch contact. Daarbij zouden de verzendkosten vergoed worden. Na terugsturen volgde een mail van deze Expert Goor, dat het bedrag teruggestort ging worden en dat we goed moesten begrijpen dat de verzendkosten uit ‘coulance’ terug werden betaald. Daarnaast met dubbel uitroepteken de reactie dat ze geen enkele beschadiging hadden gevonden. Wij krijgen dus geen nieuw toestel !, meegedeeld in een mail met vervelende en belerende toon. Jammer, want onze oudere was kapot en de belofte was gedaan dat we een onbeschadigd, nieuw toestel zouden krijgen. Ik weet niet hoe de winkel zelf is, maar bestel er niets online.
Geweldige service verleend. Onze wasdroger maakte vreemde geluiden dus expert gebeld. De monteur had het probleem snel gevonden en opgelost. Toen ik wilde afrekenen was zijn antwoord dit valt onder onze service. Zoiets heb ik nog nooit meegemaakt !
De koelkast kapot...dus 's morgens om negen uur naar Goor...anderhalf uur later kwamen ze de nieuwe koelkast al brengen bij ons in markelo ..da's dus hun bekende service
heel blij met de geleverde tv. netjes opgehangen en vooral netjes afgewerkt. dikke pluim voor expert goor
Zeer goede service, denken mee naar een oplossing. Ook reserve-onderdelen zijn snel besteld.
Prima winkel, vriendelijk geholpen. Het is een wat kleinere zaak, en ze hebben er van alles, maar vanwege het formaat van de winkel is er dus een kleinere keuze per productgroep. Maar wij zijn er geslaagd doordat we eerst online de voorraad hebben gecheckt.
altijd perfecte service
Uitstekende winkel, concurrerende prijzen en bovenal zeer goede service zijn al jaren tevreden klant
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid