facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Expert Dronten

Info

Inmiddels meer dan 50 jaar later zijn wij een gevestigde naam binnen deze gemeenschap en ver daarbuiten.

Geschiedenis

Expert Dronten heeft een ruim assortiment consumenten elektronica van de beste merken. Altijd de nieuwste modellen, deskundig advies en de beste service.

Adres: Het Ruim 68, 8251EP Dronten
Telefoonnummer: 0321386020
Stad: Dronten
Route: Het Ruim 68
Postcode: 8251EP


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 21:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Assortiment Expert, Expert klantenservice, Elektronica winkel Dronten, Expert dronten review, Expert folder, Blokker Dronten, Expert Wezep, Expert wasmachine
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sabunk Sabunk 971 meter Super fijne oortjes. Ik heb niet echt grote oren, maar ze zitten fijn. Ben benieuwd n...
Dmr-Electronics EU Dmr-Electronics EU 1 km Dit bedrijf hanteert een hoge kwaliteitsnorm. Van de minst geringste afwijking van he...
Recensies
Besteld en snel geleverd zoals beloofd, zelfde avond direct geprobeerd op een muur met structuur en is dan alsnog prima beeld, te koppelen met alle Bluetooth speaker voor extra sound top product een echte aanrader. Samsung the Freestyle
Zeer prettige ervaring met dit bedrijf. Ik had online een TV gevonden die me wel goed leek. Omdat ik Expert ook online de laagste was met de prijs ben ik naar de winkel gegaan om toch te vergelijken en te bekijken. Mijn keuze heb ik voorgelegd aan de eigenaar van de winkel en hij gaf aan beter te kunnen gaan voor een LG OLED TV 55 inch. Wel iets boven budget, maar zeker meer voordelen, en aangezien de kijkhoek bij een OLED niet zal vervagen als de hoek groter dan 20% zou worden wat wel het geval was bij bijvoorbeeld QLED schermen. Dit was voor ons een zeer belangrijke eis. De TV is dezelfde dag nog besteld en een dag later aan huis geleverd met bijbehorende wandbeugel. Bij aflevering nog adviezen gekregen over hoe de TV op te beuren en te bevestigen. Bij vragen en advies kan ik altijd even langs komen of bellen was de slotzin.
Nooit iets gekocht. Alles ziet er binnen netjes uit.
Een wasmachine en droger en vaatwasser gekocht bij expert in Dronten. Wasmachine na twee en een half jaar kapot, geen garantie meer. Monteur geweest op oudejaarsdag en die was zo weer weg, kon niets voor ons doen. Zou een reparatieovereenkomst indienen bij Samsung wat het merk van de wasmachine is. We hebben bericht gehad van Samsung en de monteur komt op 12 januari, dan zitten we dus al ruim drie weken zonder wasmachine. De monteur moet uit België komen, dus de voorrijkosten zijn al 91.00 euro. Men kon nog niet zeggen wat de reparatie ging kosten, heel fijn dit allemaal. Had ook met expert gebeld in Dronten, maar die vonden het heel normaal dat een elektrisch apparaat een keer kapot kan gaan. Ik vind dit echt een hele slechte ervaring, wij gaan dus nooit meer naar expert toe en kopen ook geen Samsung apparatuur meer.
Wij dachten laten we de lokale ondernemer steunen. Maar stonden 2 x voor het verkeerde adres. Vaatwasser besteld voor inbouw en de maten doorgegeven. Nieuwe vaatwasser kwam en die was te klein. Een andere zou twee weken duren .daarna achter mijn geld aan moeten bellen wanneer ze het geld zouden terugstorten. BCC gebeld en de volgende dag hadden we een nieuwe vaatwasser met de juiste maten. Nooit meer expert.
Woensdag 07-07-21 s mijn vrouw in de winkel geweest. En Melde de medewerkster dat we onmogelijk een warmtepomp droger konden hebben wat we wel hebben en bleef bij dit punt. Vrijdag 09-07-21 in de winkel geweest om een wasmachine, wasdroger, koelkast en tv aan te schaffen. Ondanks eerdere ervaringen gunde we het een ondernemer uit het dorp. Maar die wou blijkbaar geen handel. Dus op naar de mediamarkt waar we prima geholpen zijn.
Telefonisch besteld netjes geholpen , toen de lift in t complex kapot ging hebben ze goed mee gedacht voor de juiste oplossing . Op 7 april werd het artikel bezorgd. En dat was t tegenovergestelde dan de mensen die ik telefonisch had gesproken en per mail contact had gehad ... Een Niet echt respectvolle bezorger wel met mondkapje maakte zeer heftige en grof over komende aantijgingen, had z'n vooroordeel over deze stad al klaar ! maar ook over mij als vrouw had hij z'n oordeel klaar met uitspraken waar ik liever niet publiekelijk over uitweiden wil , dit is al gemeld bij de bedrijfsleider; maar erg waren ze wel . Erg jammer want was dit niet gebeurd hadden jullie 5 sterren gekregen... maar dat zo een bezorger die mij zo benaderd voor schut zet en in verlegenheid brengt door uitspraken te doen die erg grof zijn hem niks aan gaan en daarnaast overtuigd is van zijn gelijk, vind ik niet respectvol. Ik voelde mij in mijn eigen huis zeer ongemakkelijk en niet respectvol benaderd wilde hem zsm weghebben en m'n sleephulp moest ook naar z'n werk dus ook geen uitleg gehad over de werking van t artikel. Dus of ik ooit nog een keer bestel bij expert is de vraag ...maar de mensen die ik telefonisch heb gesproken en waar ik mee heb gemaild zijn zeker 5***** waard ....
Vier keer iets geprobeerd te kopen. 1 keer een lot wat al blijkbaar was afgelopen en nog in de vitrine stond. 1 keer een device waardoor je van een oude tv aansluiting op een scart kon maar die was er niet. 1 keer een televisie willen kopen met het geld op zak, maar na 4 kwartier te hebben gewacht en er alleen naar andere werd omgekeken weer de zaak verlaten. Misschien een aan de beurt machine neer zetten. Ik dacht ik probeer het nog 1 keer om een stofzuiger te kopen, maar die mocht je niet testen. Want die konden nog verkocht worden volgens de werknemer?!? Dat was ook de bedoeling.
Koop hier nooit meer wat. Breng je een printer terug in de originele doos met de boekjes en alle andere zooi erbij, omdat hij niet verbind met mijn nieuwe laptop, is er volgens hun daar niks mis mee, maar zijn die printerrollen ofzo stuk. Hun sturen hem op naar HP. Die concludeert dat die printrollen kappot zijn, en stuurt een refuberist printer terug NIET in de originele doos. Maar in een bruine doos. We hadden nog een printer. Maar die connecte eerst niet met mijn oude laptop, dus had mijn man een nieuwe printer voor mij gekocht. Deze dus. Nu verbind die printer wel met mijn nieuwe laptop, dus willen we ons geld terug. 1 omdat ik geen vertrouwen meer heb in die nieuwe/refuberist printer die hp doodleuk opstuurt, terwijl we die printer nog NOOIT gebruikt hadden!!! 2 omdat we veel te weinig printen, dus een tweede printer is overbodig. Dan drogen die inktpatronen alleen maar uit, en die zijn al rete duur!!! Dus dan stuur je hem terug in de originele doos naar expert, want je heb garantie op dat ding, maar omdat hun 'het probleem' niet op kunnen lossen, en naar hp sturen, die sturen een refuberist printer terug in een bruine doos. Zegt Expert doodleuk, ja die kunnen wij niet meer verkopen, want hij zit niet meer in de originele doos. Ja daar kunnen wij niks aan doen!!! Dat komt omdat JULLIE hem naar hp gestuurd hebben. Wij hadden hem netjes in de originele doos bij expert afgeleverd!!!
Toch weer jammer dat ze niet leren van hun fouten. Eerst een wachmachine kopen maar moest erg lang wachten en werd niet geholpen. Na een klacht is dit besproken en recht gezet. Beide weer tevreden. Nu kwam ik voor een combi oven. 2 zaten koffie te drinken en werd wederom niet geholpen. Voor mij houd het echt op. Dus maar naar bcc of mediamarkt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid