facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Expert Doornenbal Nijverdal

Expert Doornenbal Nijverdal

Info

Er is een zeer ruime keuze van alle vooraanstaande merken en iedere klant krijgt deskundig advies, een perfecte service en uitstekende garanties.

Producten

*BEELD*GELUID*COMPUTER&TELECOM*HUISHOUDELIJK*KEUKEN*INBOUW*VERZORGING*



"In 1980 is Doornenbal Nijverdal B.V. opgericht."
Adres: Rijssensestraat 280, 7441an Nijverdal
Telefoonnummer: 0548-620000
ln.trepxe@ladrevjin
Stad: Nijverdal
Route: Rijssensestraat 280
Postcode: 7441an


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: doornenbal nijverdal folder, elektronica nijverdal, doornenbal koopjeshoek, ep nijverdal, expert nijverdal openingstijden, doornenbal nijverdal airco, doornenbal telecom nijverdal, expert folder
Recensies
Ik ben goed geholpen met het uitzoeken van een wasmachine. Veel kennis bij de medewerker die alle tijd nam. Dezelfde dag kon de wasmachine nog bezorgt worden. Topbezorgers die heel vriendelijk waren en alles netjes aan hebben gesloten. Kortom wil je niet alleen iets kopen tegen een concurrerende prijs, maar ook een goede service en een vriendelijke benadering dan moet je bij Expert Doornenbal in Nijverdal zijn!
Een heel prettige winkel. We werden heel goed en vriendelijk geholpen door deskunige medewerker die verstand van zaken had. Goede uitleg over wasmachine met verschillen van kwaliteit en prijs van het aanbod. Goede uitleg over service en garantie. We zijn erg blij met de aankoop van de nieuwe wasmachine die ook uit voorraad leverbaar was en dezelfde dag nog wordt geplaatst en aangesloten. Super service.
Zeer goede en vriendelijke service. Prima informatie
Goede service en voorlichting en professioneel personeel
Zeer goede informatie over de koffiemachine ..
Een fijne winkel met aardig personeel en goede service. Al jaren klant, nooit teleurgesteld.
De wasmachine gaf een technische storing. Rekening houdend met ons werk zou er op zaterdagmiddag een monteur komen. Mocht de wasmachine niet te maken zijn, zou een belletje naar de winkel voldoende zijn en zou de bezorgdienst nog dezelfde middag een nieuwe wasmachine brengen. Door corona was de eigenlijke monteur niet beschikbaar, maar kwamen er 2 andere jongens die de wasmachine hebben nagekeken en al voor de zekerheid de nieuwe machine maar vast mee hadden gebracht. De wasmachine was niet meer voor een redelijk bedrag te maken, dus werd direct de nieuwe wasmachine naar zolder gebracht en is de oude afgevoerd. Prima service! Blij mee!!
2 laptops gekocht voor de vakbond, mooie laptops. Goede service vriendelijke medewerkers
Personeel luistert slecht, neemt hun klanten niet serieus, laten klanten lang wachten.
Ben tevreden met mijn aankoop.met de nokia box 8000.doet vlekkeloos ! Super mooi. Zit veel op. Ook tv zenders. Buitenland. Heel veel.kost even zoeken in de apps. Maar dan! Toppie.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid