facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Expert Breukelen

Expert Breukelen

Info

De meest service gerichte elektronica winkel uit de Vechtstreek

Adres: Straatweg 51, 3621 BH Breukelen
Telefoonnummer: 0346-251785
Stad: Breukelen
Route: Straatweg 51
Postcode: 3621 BH


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 20:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Assortiment Expert, Expert shop, Expert Hoorn, Expert winkels Groningen, Expert ruimt op, Expert Gemert, Expert winkel Enschede, Expert Amsterdam
Recensies
Slechte ervaring met deze winkel. Ik kocht een stofzuiger online, en was na een maand helemaal verroest van binnen. Echter was de doos flink beschadigd, maar het was mijn pakkie aan en het viel niet binnen de garantie, een stofzuiger van 200 euro na een maand verroest.. deze heeft echt een voortraject....en geen ander alternatief om mij tegemoet te komen...de leenstofzuiger die ik kreeg viel van ellende uit elkaar... een mail gestuurd naar hun, geen response......ik kreeg het bedrag terug via de rechtswinkel, die geloofden het verhaal ook niet....ik kom hier nooit meer.
Ik kwam hier een week geleden op woensdag om een automatische krultang te kopen die op de website stond. In de winkel was deze niet meer te verkrijgen. De medewerker kon meteen opzoeken of hij nog te bestellen was. De medewerker bood aan om te bellen als hij binnen was. Vrijdag was hij al binnen en kon ik hem al ophalen. Het was dat ik een druk weekend had en hem niet meteen kon ophalen en dit vandaag pas kon doen anders had ik hem dus wel 2 dagen later in huis. Ook fijn om te weten onder de ouders met kinderwagens bij deze winkel kan je overal bij doordat ze het echt kinderwagen en mindervalide vriendelijk hebben gemaakt. Al met al kom ik hier zeker terug voor de snelle en goede service!!
Wat een ontzettend vervelende winkel is dit. Wasmachine besteld kwam een halve week te laat, wat voor mij totaal geen probleem was. Wordt ik na een halve week door een asociale medewerker opgebeld dat het nog langer kan duren en als het me niet zinde dat ik het kon annuleren, uiteraard gelijk gedaan. Zo ga je niet met mensen om, wat een nare medewerker zeg. Ik koop nooit meer wat bij dit bedrijf en raad andere aan dat ook lekker te laten zitten
Je wordt er netjes te woord gestaan en geven je een goed advies vond ik
Keurig geholpen. Stereo set besteld, was niet in de winkel aanwezig. Volgende dag kunnen ophalen.
Vorige week een droger besteld op expert.nl. Omdat ik in Utrecht woon werd de bezorging geregeld door Expert Breukelen. Dit was de eerste, maar ook zeker de laatste keer dat ik iets laat bezorgen door expert. Nadat ik de nodige voorbereidingen heb getroffen voor de levering weg naar de schuur en de bovenkant van wasmachine vrijgemaakt, ben ik diep teleurgesteld. De bezorgers rijden met grof geweld de droger de tuin in via de achteringang en zetten lees: smijten de droger vervolgens één meter vóór de wasmachine op de grond. Vanwege een fysieke beperking kan ik de droger nog niet op de wasmachine tillen en ik vraag netjes of één van de bezorgers wil helpen met het optillen van de droger en hem op de wasmachine te zetten. Dit was alleen VEEL te veel gevraagd en meneer geeft aan dat ik dit zelf maar moet uitzoeken. Hij heeft het veel te druk. Het optillen van de droger had overigens niet meer tijd gekost dan enkele seconden. Het is dat de droger een paar tientjes goedkoper was dan bij de concurrenten, maar de volgende keer maak ik ookal is de prijs beter een andere keus.
Zeer teleurgesteld was ik vorige week dat de door mij gewenste telefoon uit de aanbieding niet voorradig bleek te zijn. Nog meer teleurgesteld was ik door de houding van de verkoper die geen enkele poging deed mij te helpen of te kijken of ergens anders deze telefoon beschikbaar was. Graag wil ik kopen in Breukelen, maar zo gaat het niet lukken. Het was niet de eerste keer dat ik die ervaring had bij deze Expert. De telefoon heb ik. Gekocht bij de concurrent.
Goede uitleg gehad bij aankoop van een huishoudelijk apparaat. Ik kom hier terug. Bleek overigens ook nog eens goedkoper te zijn dan bij de grote zaken!
Prima dorpswinkel met kundig personeel, maar ik koop tegenwoordig bij Coolblue voor de service en vriendelijkheid.
Geweldige service. Echt een hele fijne winkel. Staan altijd voor je klaar.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid