facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Experiencia Pura

Experiencia Pura

Info

Experiencia Pura staat voor Pure belevingen waarbij Spaanse wijn, de Spaanse gastronomie en cultuur centraal staat.

Geschiedenis

Wijn drinken maakt gelukkig. Het "gedeelde moment" is hierbij van groot belang. Uit een studie blijkt dat mensen gelukkiger zijn, langer vriend of vriendin blijven en ondanks de alcohol zijn deze drinkers gezonder omdat zij sneller geneigd zijn een actief en sociaal leven te leiden. Het samen beleven van deze "wine experiencia" maakt mensen gelukkiger. Maar bovenal "drink met mate" en geniet!

We willen de kwaliteit van leven verbeteren. Samen genieten van een wijnbeleving verbindt en maakt gelukkiger. Dit doen wij door je te verbinden met Spaanse wijnbelevingen waarbij wijn, cultuur en gastronomie van Spanje centraal staat.

Door verkoop van Spaanse wijnen en cava's, het organiseren van wijnproeverijen, het organiseren van Spaanse gastronomie reizen en verhuur van een 8 persoonshuis (casa) in Spanje.

Mijn naam is Gert Doorn, wijnliefhebber, meer dan 30 jaar gewerkt bij een grote Nederlandse bank in diverse managementfuncties. Samen met Heleen willen wij de wereld een stukje mooier kunnen maken. Wij zijn echte levensgenieters die een bewuste keuze maken voor een goede kwaliteit van leven. Wij hebben onze passie omgezet in een eigen bedrijf en willen onze enthousiasme over wijnen, gastronomie en Spanje graag met je delen.

Adres: Hogeweg 3, 8194LH Veessen
Telefoonnummer: 0619269294
Stad: Veessen
Route: Hogeweg 3
Postcode: 8194LH


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid