facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Experience Pilates

Experience Pilates
Adres: Luzernestraat 49, 2152 GM Nieuw-Vennep
Telefoonnummer: 0655735196
Stad: Nieuw-Vennep
Route: Luzernestraat 49
Postcode: 2152 GM


Openingstijden

Maandag: 19:00 - 21:15

Recensies
Experience pilates, dit is wat ik echt kan aanbevelen. Pilates is heerlijk om te doen, zowel voor je lichaam als geest. Judith geeft goed en afwisselend les, eventueel met gebruik van hulpmiddelen zoals de bal, ring, barre, etc. Er is geen les precies hetzelfde. De lessen worden in kleine groepen gegeven, waardoor iedereen les op eigen niveau krijgt. Oefeningen worden zo nodig aangepast en met beperkingen wordt altijd rekening gehouden. Ik kan iedereen de pilates studio van Judith van harte aanbevelen!
Pilates is een ontzettend fijne manier om goed voor je lijf te zorgen. Je krijgt een soepeler lijf, je wordt leniger, sterker zonder dikke spieren te krijgen en last but not least, je krijgt ontzettend sterke buikspieren. Ik ben al ruim 10 jaar fan van Pilates, maar vooral van de lessen van Judith. Elke les is anders en veelzijdig. En of je nu beginner bent of gevorderd, door de speciale aandacht en de kleine groepen, zijn deze lessen uitdagend en voor alle niveaus geschikt. Dank je wel Judith voor je fijne lessen!
De lessen bij Experience Pilates zijn om naar uit te kijken. Inhoudelijk wordt er goed op houding gelet en op ieders persoonlijke behoefte cq evt. beperking al dan niet door een blessure. Daarnaast is de uitleg helder en makkelijk te volgen. De lessen worden met passie gegeven, zijn afwisselend van aard met iedere keer andere tools voor de oefeningen. En het resultaat mag er zijn! Los van het feit dat je veel soepeler en leniger wordt verdwijnen kleine pijntjes en vermindert de kans op blessures door andere sporten. Kortom Experience Pilates beveel ik van harte aan.
Ik kijk iedere week weer uit naar mijn pilates lessen. De lessen zijn iedere keer anders, met andere hulpmiddelen. Er wordt heel goed rekening gehouden met mensen die blessures hebben. Ook wordt er rekening gehouden met ieders niveau. Ik raad Experience Pilates van harte aan.
De lessen van Judith zijn zo gevarieerd, elke les is anders en toch voor iedereen op elk niveau, en ook met fysieke beperkingen, te volgen. Door de kleine groepen krijgt ook iedereen de juiste aandacht en kan het eigenlijk niet mis gaan. Naast dat het goed voor het lijf is, gaat alles ook nog in een leuke sfeer. Gewoon zelf komen uitproberen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid