facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Expeditiebedrijf E van der Veen

Expeditiebedrijf E van der Veen

Info

E van der Veen, logistiek dienstverlener binnen de deelmarkt bouwmaterialen vervoer. Het bedrijf biedt ‘Steengoed transport’ .

Geschiedenis

Expeditiebedrijf E. van der Veen is een van de grotere specialisten van Nederland in het vervoer van bouwmaterialen. In de afgelopen 75 jaar is een uitgebreid wagenpark opgebouwd met ervaren chauffeurs.

Dagelijks zijn er vijftig vrachtwagens onderweg met beton- en bouwmaterialen.

Van der Veen kenmerkt zich door een grote mate van flexibiliteit en is in staat op snelle en adequate wijze in te spelen op de vervoersbehoefte van de klant. Het bedrijf biedt ‘Steengoed transport’ waarbij Kwaliteit, Service en Duurzaamheid centraal staat.

Het bedrijf telt een uitgebreid wagenpark met hydraulische kranen en uitschuiftrailers. Door de flexibele planning, ervaren chauffeurs en het zelf verzorgen van het onderhoud, reparaties en keuringen van het wagenpark verzorgt het bedrijf ‘Steengoed transport’.

Adres: Mr. W.M. Oppedijk van Veenweg 18, 9251 GA Bergum
Stad: Bergum
Route: Mr. W.M. Oppedijk van Veenweg 18
Postcode: 9251 GA


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
KB Koeriersdiensten KB Koeriersdiensten 2 km Top service, tegen scherpe prijs! Zeer tevreden!
Schroothandel Venema Schroothandel Venema 2 km Vriendelijk en behulpzaam. Was snel geregeld. Dankjewel!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid