facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Exotic Cars - Exclusive Car Rental

Exotic Cars - Exclusive Car Rental

Info

Exclusieve autoverhuur. Exotic Cars is geboren uit onze passie voor sportwagens. Wij verhuren Porsche, Ferrari, Aston Martin, Bentley, Lamborghini en meer.

Geschiedenis

Exclusieve autoverhuur. Exotic Cars is geboren uit onze passie voor sportwagens. We kochten een Porsche en toen nog eens een en voordat we het wisten hadden we een wagenpark.

Ons aanbod van exclusieve sportauto's is op zijn minst indrukwekkend te noemen. Wij zijn bijvoorbeeld de enige in Europa die de Alfa Romeo 8C Spider verhuren. Ook de oogstrelende Lamborghini Gallardo Spyder zie je niet bij elk autoverhuurbedrijf.

In de toekomst hopen we dat we onze collectie luxe bolides verder kunnen uitbreiden om zo nog meer mensen de ervaring van hun leven te geven!

Adres: Simon Stevinweg 23-7, 6827BS Arnhem
Telefoonnummer: +31 (0)26 36 22 913
Stad: Arnhem
Route: Simon Stevinweg 23-7
Postcode: 6827BS


Recensies
Afgelopen week tijdens onze bruiloft hebben wij de Porsche Carrera S van Michael gehuurd. Wat een fantastische auto is dat! En wat was het goed geregeld door Michael. De auto werd mooi op tijd afgeleverd en werd ook weer netjes opgehaald. Ik raad het iedereen aan om eens een auto hier te huren!
Vandaag met de geweldige Porsche 911 Carrera mogen rijden als laatste wens voor onze vader een onvergetelijke gebeurtenis die we nooit meer zullen vergeten wat heeft hij genoten van de rit in deze super bolide mede mogelijk gemaakt door Michael die op t laatste moment toch nog alles voor elkaar wist te krijgen hiervoor onze hartelijke dank in een woord SUPER! !!!!!!Een echte aanrader nogmaals bedankt.
Vandaag een Porsche carrera 911S gereden. Wat een prachtige wagen en wat een geweld als je dat gaspedaal tot de bodem intrapt. Michael, een vriendelijke en zeer correcte man, gaf prima uitleg van de auto. De auto is in TOPSTAAT. Het was genieten ten TOP. Tot de volgende keer. Want die komt er zeker. Debbie bedankt voor deze superochtend en Michael voor deze superauto. P.S. Een aanrader voor iedereen die kan genieten van het rijden met prachtige, niet alledaagse bolides dit mag je geen auto's noemen Oh ja. Ik heb geen aandelen of wat dan ook in het bedrijf maar ben een super tevreden, enthousiaste klant.
Prachtige dag gehad! Samen met mijn dochter in de Porsche Carrera gereden! Echt een aanrader! Mooi bedrijf en aardige mensen. Michel bedankt!
Voor ons huwelijk hebben wij bij Michael een auto gehuurd. Volledig zorgeloos is alles geregeld, zowel voor, tijdens als na de dag. Michael is een liefhebber en zijn auto's zijn keurig verzorgd! Er volgt zeker nog een weekendje met een van zijn auto's! Michael, nogmaals dank voor alles!
Mijn vrouw had bij Michael de in schitterende staat verkerende 991 Carrera S voor een dag gehuurd waarmee niet alleen een jongensdroom uitkwam, maar ik als kersverse Abraham in gepaste stijl en geheel COVID-19 proof via een uitgezette route mijn gasten thuis bezocht en zo kon genieten van de aandacht en onderwijl met een brede grijns over lands heeren wegen kon rijden! Michael is ontzettend zuinig op zijn bezit en vertelt op gepassioneerde en terecht strenge ondertoon hoe je zijn liefde moet behandelen. Geen haar op je hoofd die er onderweg aan denkt om de grens te overschrijden of zijn liefde te mishandelen. Wat een bekijks leverde het op, een Porsche is en blijft toch een magische auto die vele harten sneller laat kloppen! Dankjewel voor dit avontuur Michael en bedankt voor de uitgebreide tijd die je voor ons hebt genomen!
Op onze trouwdag gebruik mogen maken van de ontzettend gave porsche 911. Goede en snelle communicatie. Goede haal en breng service, gewoon top! Mede door de auto een super bruiloft gehad, michael bedankt.
Op onze huwelijk gebruik kunnen maken van een prachtige Porche. Dit maakte onze dag compleet. Hartelijk dank voor de goede service en mooie auto
Wat een gave verzameling aan auto’s. Echt een aanrader! Toch wel gaaf om een dagje z’n top auto onder je kont te hebben ;p
Top ervaring! En een super service !
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Exotic Cars - Exclusive Car Rental.

Arnhem autoverhuur

openingstijden, locatie, vervoer. Simon Stevinweg 23-7 arnhem motorvoertuigenbedrijf kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Exotic Cars - Exclusive Car Rental adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Exotic Cars - Exclusive Car Rental. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Exotic Cars - Exclusive Car Rental delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid