facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ExcluZo

ExcluZo

Info

ExcluZo staat voor exclusieve zorg. Wij bieden een breed zorgpakket dat flexibel kan worden ingevuld, volledig toegespitst op uw persoonlijke situatie.



"Excluzo levert deskundige en hoogwaardige thuiszorg. Kwaliteit en transparantie is voor ons erg belangrijk.Excluzo biedt een totaalpakket aan diensten op maat, die het mogelijk maken voor U om zo lang mogelijk in Uw eigen woning en woonomgeving te kunnen verblijven. In ons aanbod staan onze cliënten en onze professionele zorgverleners centraal.Onze diensten bestaan uit:Persoonlijke verzorgingVerpleegkundige zorgBegeleidingHuishoudelijke hulpOndersteuning en begeleiding bij het aanvragen van een indicatieDe deskundigheid van Excluzo draagt bij aan de kwaliteit van het leven van zorg- en hulpbehoevenden voor zowel Wlz, Zvw, WMO, PGB en Particuliere zorg. Met kwaliteit en betrokkenheid is Excluzo de juiste zorgpartner voor U."
Adres: Pater Pelzersstraat 18, 6125 CB Obbicht, Limburg, Netherlands
Telefoonnummer: 085 - 0655 337
Stad: Obbicht
Route: Pater Pelzersstraat 18
Postcode: 6125 CB


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00

Recensies
Hele fijne persoonlijke organisatie, zorg op maat en een menselijke benadering.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid