facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Exclusive Car Care

Exclusive Car Care

Info

Passie, toewijding en geduld zijn slechts enkele begrippen die bij ons hoog in het vaandel staan. High-end car detailing en gecertificeerd detailer-center

Geschiedenis

"Als gepassioneerd autoliefhebber ben ik altijd opzoek naar het allerbeste resultaat tijdens een poetsbeurt aan een auto".

Hieruit is Exclusive CarCare geboren. Wij gaan net dat stapje verder. Alleen door gebruik te maken van de beste methodes en kwalitatief hoogwaardige producten kunnen wij het allerbeste resultaat aan u bieden.

Wij weten dat uw auto een zeer kostbaar bezit is; of het nu gaat om de bolide die u graag rijdt in uw vrije tijd, uw auto als visitekaartje van uw bedrijf of uw geliefde oldtimer, deze moet perfect voor de dag komen. En hier kunnen wij u bij helpen.

Wij bieden verschillende pakketten. Allereerst luisteren wij naar de wensen en behoeften van de klant, vervolgens stellen wij een plan van aanpak voor u samen, en aan de hand hiervan is een gewenst glansrijk resultaat gegarandeerd.



"Als gepassioneerd autoliefhebbers zijn wij altijd op zoek naar het allerbeste resultaat tijdens een poetsbeurt aan een auto. Alleen door te blijven doorontwikkelen en innoveren kun je jezelf onderscheiden en ga ik verder dan een doorsnee autopoetsbedrijf. Daarom spreken wij liever van: car detailing, want het resultaat zit hem in al die kleine details.Exclusive Car Care opgericht in 2012. Met jarenlange ervaring in car detailing hebben wij ons specialisme gericht op het aanbrengen van ceramic coatings/lakverzegeling en Paint Protection Film PPF"
Adres: Beerze 8, 5422VW Gemert
Telefoonnummer: 0623377255
ln.eracrac-evisulcxe@ofni
Stad: Gemert
Route: Beerze 8
Postcode: 5422VW


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:30
Dinsdag: 08:00 - 17:30
Woensdag: 08:00 - 17:30
Donderdag: 08:00 - 17:30
Vrijdag: 08:00 - 17:30
Zaterdag: 08:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: mw exclusive car care, wat is car detailing, car detailing nederland, vip detailing, car cleaning gemert, detailen auto, auto detailing prijzen, auto laten detailen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Back 2 New car detailing Back 2 New car detailing 1 km Ik woon in boekel
Recensies
Stef is een echte vakman en dat is te zien aan hoe strak zijn werkplaats eruit ziet en het resultaat wat hij levert, lijkt een totaal andere auto. Prachtig, dank je wel!
Een en al top mensen hier, Dirk en Erik zijn super fijne mensen, no nonces, eerlijk, gewoon met beide benen op de grond. Hier de auto gekocht voor mijn partner, vanaf het eerste contact al een super gevoel gehad tot zelfs een dag nadat de auto al in het bezit was. Nogmaals hartelijk dank voor alles en aankomend jaar komen we weer bij jullie op de lijn voor mijn toekomstige auto.
We hebben onze auto, een Renault Talisman Grand Tour, 6 jaar oud, bij Stef van een Gyeon Car cleaning en ceramische glascoating laten voorzien. Vanwege de vele steenslag beschadigingen op de motorkap en de vele krassen op de bumper we hebben 3 honden hebben we deze laten spuiten voor de Gyeon behandeling. Tevens ook het interieur laten reinigen en de lederen stoelen en bank laten behandelen. En, natuurlijk de bumper extra laten beschermen met een folie. Tijdens het hele proces op de hoogte gehouden door Stef en de auto was op afgesproken tijdstip klaar. Resultaat boven verwachting: een zo goed als nieuwe, showroom klare auto terug gekregen waar we weer heel wat jaren in en van kunnen genieten. Topservice en vakmensen!Services: Uitgebreide reiniging
Ik heb mijn auto BMW 730 door Stef van een Gyeon Car cleaning en ceramische glascoating laten voorzien. Mijn auto is 3 jaar oud en had verschillende kleine krasjes en swirls. Ik kreeg mijn auto terug als nieuw. Een top bedrijf met zeer professionele medewerkers.Services: Uitgebreide reiniging
Wat een professionele zaak. Komt erg rustig en vertrouwd over en kom ik zeker hier weer terug. Ik had gekozen voor de Gold Car Detailing behandeling en dat is elk euro cent waard geweest! Zo komen deze auto`s niet eens uit de showroom bij nieuw koop! Echt een aanrader voor elke trotse auto liefhebber. Het is een behandeling van 3 werkdagen en hadden ook een mini vakantie genomen bij van der valk in Tilburg. En konden bij Exclusive Car Care een auto huren voor €30,00 per dag zodat wij door de omstreken konden verplaatsen. Kortom deze actie was zeker geslaagd! Erg bedankt Stef Bijnen.
De hele buitenkant van de auto laten voorzien van glascoat super resultaat hele mooie glans en de auto is veel makkelijker schoon te houden Klantvriendelijk en snel geregeld Top !! Exclusive Car CareServices: Autowassen buiten
Vakmanschap, een ongeëvenaard oog voor detail, respect voor iedere eigenaar van welke auto dan ook leveren na de behandelingen een auto op waarvan iedereen zegt 'komt die rechtstreeks uit de showroom'. Nee zeg ik dan 'uit de showroom zijn ze niet zo mooi'.
Is prima bevallen. Goede klantenservice Services: Autowassen buiten
Nette service zeker de kosten voor je auto waard
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid